pinkove zvezde 21.02.2015

Pinkove Zvezde: Takmičenje napustio Dušan Kostrešević!

Večerašnja emisija bila je možda i najuzbudljivija do sada! Sa čak 11 takmičara sa svim peticama, žiri je u baražnom delu bio primoran da se odrekne jedne petice.

I večerašnje izdanje popularnih ‘Pinkovih zvezda’ bilo je izuzetak, budući da je izabrano čak 11 takmičara sa maksimalnih pet glasova. Zato su se najbolji našli u baražu kako bi žiri odlučio ko će od njih ispasti da bi u treći krug, po pravilu produkcije, otišlo “samo” 10 takmičara. Sjajne “petice” večeras su poneli: Branislav Lazić, Jelena Ćirković, Milan Nedeljković, Denis Ibrahimović, Sara Reljić, Semir Džanković, Marija Mitić, Rada Janevska, Milena Šegrt, Dušan Kostrešević i Marica Đukić.

dusan kostresevic ispao

11 izuzetno talentovanih takmičara koji su u dvadeset petoj emisiji očarali žiri i publiku takmičilo se u baražnom delu, a petočlani žiri je imao možda i najtežu odluku do sada. Večeras su gledoci imali priliku da čuju pevanje na grčkom, engleskom i francuskom kako bi emisija bila što zanimljivija, a među sjajnim kandidatima jedan je završio svoje učešće u prvoj sezoni ‘Pinkovih zvezda’, ali samo trenutno – Dušan Kostrešević. Dušan ima obezbeđeno mesto u završnoj baražnoj emisiji drugog kruga, te će zajedno sa ostalim kandidatima tada imati još jednu priliku za plasman u treći krug.

Novih 10 takmičara gledaćemo u trećem krugu popularnog muzičkog takmičenja, kada će doći do novih pravila i novih, još boljih interpretacija i težih odluka žirija.

Ceca poručila Miroslavu: Zbog tebe ću dobiti infarkt!

Kandidat takmičenja “Pinkove zvezde” Danilo Živković napravio je zbrku u studiju jer mu je samo Miroslavljeva stolica falila za 5 glasova.

danilo zivkovic drugi krug

Kao i uvek, Miroslav je spustio svoju stolicu što je iznerviralo sve ostale članove žirija.

– Šta nam je ovo sa ovim stolicama? – upitala je Marina.
– Sada je sve u redu – odgovorio je Miroslav kada se podigao gore.

Milan je priznao da ne razume ovu odluku.

– Oni koji gledaju ovu emisiju, razumeće ovu odluku. I u prvoj i u drugoj pesmi ima zamerki. Četiri jake stolice, ali za pet nisi – branio je svoj stav Miroslav.

ceca uziva

Marini je nešto malo falilo u drugoj pesmi.

– Apsolutno se ne slažem – rekla je Ceca odlučno.
– Miroslave, ako ja zbog tebe ne dobijem infarkt, a preživela sam sve i svašta u svom životu. Da me dotučeš ti, svojim odlukama. Napisaću u testamentu da te proganjaju dok god si živ – rekla je Ceca što je izazvao gromoglasan smeh u studiju.

Pogledajte Danilove večerašnje nastupe:

Danilo Živković – Rano je za tugu

Danilo Živković – Ja te volim

Takmičar iz Novog Pazara doneo žiriju mantije!

Semir Džanković je u večerašnjoj emisiji “Pinkove Zvezde” još jednom dokazao da takmičari iz Novog Pazara umeju da pokažu šta znaju, a da, uz znanje imaju i nesporan talenat.

On je izvedbama pesama “Pukni zoro” i “Sve još miriše na nju”, podigao publiku, ali i žiri na noge! Sa svih pet glasova žirija, direktno je prošao u sledeći krug takmičenja.

Čitaj još  Parovi: Učesnik izbačen posle samo osam dana!

semir dzankovic drugi krug

– Stara dobra novopazarska škola – primetio je voditelj Milan.
– Šta će tebi trema. Ti si istureni predstavnik Novog Pazara. Otvorio si put ostalim Pazarcima. Vrhunski pevaš! Sve smo po tebi nekako pravili parametre kada kažu da su iz Novog Pazara. Ti stvarno dečko, lepo pevaš – gotovo u dahu je izgovorila Ceca, posle Semirovog izvođenja prve pesme.

Kako je Marina bila jedina koja nije dala svoj glas Semiru, ostali članovi žirija su nagađali razloge te odluke, pa je ona, iznervirana šaljivim provokacijama, odlučila da podigne svoju fotelju i kaže šta misli.

– Čekaj, sada samo ja nešto da kažem. Ti znaš da se ja uvek dignem na drugu tvoju pesmu, prema tome, don’t worry, be happy – rekla je ona, ujedno dajući peti glas Semiru, na oduševljenje svih u studiju.

semir dzankovic sa cerkom

Posle rok balade Parnog Valjka, žiri je bio još sigurniji u svoju odluku, a publika je uživala svakim taktom pesme. Na samom kraju izvođenja, u uglu scene se pojavila jedna mala devojčica. Reč je o Semirovoj ćerki. Ona je nespretno potrčala ka njemu, zagrlivši ga. Semir je bio na ivici suza, emocije su ga gotovo savladale.

– Srce moje, dođi kod tate – to je bilo sve što je Semir izgovorio.

Upitan da li je ispunio obećanje dato u prethodnom krugu takmičenja, da će doneti mantije iz Novog Pazara, Semir je odgovorio potvrdno, pa su se žiri i voditelj, nešto kasnije, gostili specijalitetima.

Pogledajte Semirov nastup:

Žiri pitao Branislava: Koga ti zajebavaš?

Umesto Harisa, neverovatnog Branislava Lazića iz Ugrinovaca je ovoga puta ceo žiri pitao: “Koga ti zajebavaš?”, a sve ostalo bilo je isto.

branislav lazic drugi krug

Branislav je ponovo u “Pinkovim zvezdama” oduvao sve svojim izvođenjem pesama “Krčma u planini” i “Pronađi me”.

odusevljena marina

Dovoljno je dodati da je Marina konstatovala da čovek “ubija kako peva”, a Ceca je ostala bez teksta nakon ovakvog Lazićevog nastupa.

Pogledajte Branislavljeve nastupe:

Branislav Lazić – Krčma u planini

Branislav Lazić – Pronađi me

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Kurir, Svetplus, www.FOLKOTEKA.org