Pinkove-zvezde (1)

Pinkove Zvezde: Kako je izgledala prva emisija (VIDEO)

Od 20 takmičara koji su učestvovali u prvoj emisiji novog “Pinkovog” talent šou programa, u naredni krug se plasiralo 10 učesnika, a petočlani žiri je prilikom donošenja odluka uglavnom bio jednoglasan.

Pinkove zvezde prva emisija

U prvoj emisiji talent šou programa “Pinkove zvezde” publici se predstavilo 20 kandidata, neki su bili fenomenalni, drugi su zalutali na binu, ali svi su se trudili, i žiri koji čine Ceca Ražnatović, Miroslav Ilić, Haris Džinović, Bora Đorđević, i Marina Tucaković, na kraju je odabrao 10 takmičara koji su se plasirali u sledeći krug.

Svaki učesnik je imao pravo da izvede po jednu narodnu i zabavnu pesmu, i ko je za obe numere dobio bar tri od maksimalnih pet, pozitivnih glasova, dobija šansu da prođe dalje. Ukoliko kandidat nakon prve kompozicije ne dobije bar tri pozitivna glasa, automatski je eliminisan i nema priliku da otpeva i drugu numeru. Takmičar sa maksimalnih 10 pozitivnih glasova ide direktno u sledeću rundu, dok ostali koji su preživeli prvi deo emisije, svoju šansu za prolaz traže u baražu.

Čitaj još  NOVI SPOT: The Models - "Eurobabe" (OFFICIAL VIDEO 2016)

U drugi krug su se plasirali Aleksa Rabrenović, Slobodan Orbović, Tatjana Cvetković, Aleksa Kostić, Miloš Škrkić, Sara Reljić, Stefan Šestović, Nevena Stojanović, Mladen Jezdić (pobednik baraža), i Sonja Šćepanović.

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Telegraf

Facebook komentari

Leave a Reply