pinkove zvezde 28.03.

Pinkove Zvezde: Ovih 10 kandidata je prošlo u treći krug!

Svi pevački talenti Srbije, ali i regiona takmiče se u najpopularnijem šou programu “Pinkove zvezde”.

Kao i u prethodnim emisijama i ovoga puta se za prolazak u naredni krug borilo se 20 kandidata od kojih je 10 dobilo priliku za naredni krug u takmičenju.

Žiri se potrudio da bude objektivan iako im nije lako jer se krugovi sužavaju i ostaju samo najbolji.

Pevačke sposobnosti kandidata ocenjivali su: Svetlana Ceca Ražnatović, Bora Đorđević, Miroslav Ilić, Haris Džinović i Marina Tucaković, dok je za voditeljski deo programa zadužen je Milan Kalinić.

Kandidati koji su odmah prošli u treći krug, sa pet osvojenih glasova su: Aleksandra Djerić, Ibrahim Mekić, Jasminka Dujmović, Goran Mladenović, Tatjana Šarac i Pavle Dejanić.

Četiri kandidata su iz baraža prošla u treći krug takmičenja, ali žiri je zamolio da obeleže i dva kandidata koji će ići direktno u baraž, što je produkcija odobrila.

odusevljena marina 28.03

Iz baraža dalje su prošli: Stiven Ibić, Marko Žakula, Milica Milovanović i Bojana Golubović.

Takmičari koji su dobili direktan prolaz u baraž su: Milena Roknić i Enes Merdović.

Pavle napravio haos u studiju!

Pavle Dejanić iz Šapca večeras se predstavio u drugom krugu takmičenja “Pinkove zvezde” i na samom kraju emisije ceo studio podigao na noge.

Njegove nastupe žiri odlično pamti, svi ga se sećaju i iz prethodnog kruga.

pavle dejanic 28.03.

Za prvu pesmu, Pavle je izabrao “Južna pruga” Zorana Vaneva i odmah dobio svih pet glasova.

Čitaj još  Pinkove Zvezde: 12 takmičara se plasiralo u finale!

Kada je Milan Kalinić upitao hoće li da peva drugu pesmu, Bora je rekao da ne treba, da im je sve jasno. Ali kako pravila nalažu, Dejanić je morao otpevati i drugu pesmu, a to je bila “Treba imat’ dušu”.

– Zvezda je rođena, ja nemam šta da kažem. Ulazi u najuži krug kandidata za konačnu pobedu. Siguran sam – rekao je Bora.

ceca u ziriju 28.03.

– Ja sam zaista uživala u njegovom scenskom nastupu, interpretaciji, fina pesma i nešto napokon novo. Ali on to može, ne mogu svi. To je vanserijski talenat, uživala sam – dodala je Ceca.

Pogledajte njegov nastup:

Cela emisija:

izvor: EPK, www.FOLKOTEKA.org