pinkove zvezde

Pinkove Zvezde: Novih 10 kandidata izabrano, Ivan Kurtić raspametio žiri!

Poslednju emisiju takmičenja “Pinkove zvezde” otvorila je takmičarka koja je odmah prošla dalje sa pet glasova, a iako je posle toga usledila malo manje uspešna situacija, na kraju se dosta dobrih pevača predstavilo publici i žiriju.

Poseban utisak na žiri ostavili su Tina Antunović, Ilija Davidović, Milan Petković, Predrag Petaković, Milica Mitić i Ivan Kurtić koji su prošli sa svih pet glasova žirija. Međutim, bilo je i dosta takmičara koji su morali da se bore za svoj prolazak u baražu.

Žiri je tokom cele emisije bio vrlo raspoložen, a nekoliko puta šalili su se na račun toga da su se Marina i Miroslav udružili protiv Cece, Harisa i Bore. Ipak, to ih nije omelo u tome da ocene kandidate i odluče ko prolazi u sledeći krug takmičenja.

Dalje su prošli ovi kandidati: Tina Antunović iz Subotice, Gogo Petkovski iz Kumanova, Sanja Vranić iz Prokuplja, Nikola Petković iz Beograda, Ilida Davidović iz Čačka, Zoran Gromović iz Travnika, Milan Petković iz Beograda, zatim Predrag Petaković iz Beograda, Milica Mitić iz Požarevca i Ivan Kurtić iz Niša.

Ivan Kurtić – novi Stivi Vonder!

Nišlija Ivan Kurtić prvo je otpevao Šabanovu pesmu “Šadrvani” kojom je pridobio žiri, ali ono što ih je podiglo na noge usledilo je odmah posle.

Ivan Kurtic

Pop hit Georgijeva Ivan je izveo u skorz novom ruhu – kao narodnjak sa mnogo trilera i ukrasa, ali sa primesama džeza. Žiri je toliko bio oduševljen da su morali da ustanu, a Haris i Ceca su mu aplaudirali u ritmu dok je pevao.

Čitaj još  Ivan Gavrilović snimio duet sa Minom Kostić pa je ispljuvao! (PROMO)

– Stivi Vonder je na birou sad zbog ovakvog tvog pevanja – rekao je Haris iskreno.

– Čovek – triler! Majstor za trilere – kaze Bora.

– Boro, da ti kažem, to nije tvoja dispiplina, ali to ne umanjuje tvoju umetnost. Majstore, odličan si. Pokušao si da pevaš kao Šaban i uspeo si u tome. Samo nemoj da preteruješ sa trilerima – rekao je Haris.

Poslušajte Ivanovu verziju pesme “Anđele”:

izvor: Kurir, Svetplus