ziri pinkove zvezde

Pinkove Zvezde: Najteži izbor do sada, odabrano 10 novih kandidata!

I jedanaesta epizoda talent šoua Pinkove zvezde donela je novih deset potencijalnih pobednika spektakularnog muzičkog takmičenja. Od ukupno 20 takmičara, u baražu je završilo njih čak 16.

U večerašnjoj emisiji direktan prolazak u drugi krug sa maksimalnih pet glasova ostvarila su četiri takmičara: Adam Bajrović, Enis Todić, Jelena Vukojević i Nemanja Semlekan, dok se njih 16 borilo u drugom delu emisije – acapella interpretacijom odabrane pesme, za preostalih šest mesta.

I uz uzbudljive momente i doskočice koje je jedanaesta emisija Pinkovih zvezda donela, jednoglasnom odlukom žirija dalje su prošli: Mlađan Tosović, Milica Milovanović, Đana Đelić, Denis Ibrahimović, Ivona Negovanović i Đurđa Cvetković.

Ukupno 110 takmičara je zaključno sa jedanaestom emisijom dosad ostvarilo prolazak u drugi krug takmičenja, koji ćemo gledati na televiziji Pink za nekoliko nedelja. Zagazili smo u drugu polovinu prvog dela, čeka nas još devet uzbudljivih emisija, nakon kojih će se 200 izabranih kandidata boriti u novom krugu da postane prva Pinkova zvezda.

Jelena Vukojević briljirala na sceni!

U večerašnjoj epizodi Pinkovih zvezda Jelena Vukojević osvojila je izuzetnom interpretacijom svih pet glasova, te uspela žiri da podigne na noge i zasluži aplauz.

Prvom pesmom “A tebe nema” Zorice Brunclik osvojila je samo tri glasa, pa je žiri gotovo odmah prešao na drugu pesmu. Zanimljivo je da je ovo bilo Jelenino prvo izvođenje narodne pesme.

jelena Vukojevic

Jelena se u drugom delu Pinkovih zvezda predstavila pesmom Biserke Valetanlić “Zlatni dan”, kojom je pokazala sjajne vokalne sposobnosti i sigurnim stavom oduševila svih pet članova žirija.

– Evo, ovo je već jedanaesta emisija, i iz emisije u emisiju se pitam, da li je moguće da niko nije otpevao ovu pesmu – komentarisao je Milan, koji je uz komplimente takmičarki dodao i da je izabrala njemu omiljenu pesmu.

Čitaj još  Farma: Još jedna farmerka napustila imanje (VIDEO)

Cuca razočarala ali ipak prošla dalje: Dosta si prosečno otpevala, pevala si skroz ravno!

Ivona Negovanović Cuca nije oduševila žiri Pinkovih zvezda svojim pevanjem.

Ona je pevala pesmu Gordane Stojićević “Zagrli me ti” nakon koje je dobila samo 3 glasa.

Cuca Negovanovic

– Konačno takmičarka da se voditelj razvedri. Osmeh od uveta do uveta – kaže Bora.

Iako je imala saobraćajnu nesreću pre snimanja, uopšte se nije primetilo. Miroslav je želeo tek posle prve pesme da proceni. Cuca je izabrala “So u moru” Aleksandre Radović kao drugu pesmu.

– Nemam neki komentar… Dosta je ravno. Otpevano prosečno. Dobro je to otpevano, ali između dobrih biramo još bolje ili najbolje. A niko od nas nije oduševljen ovim, mislim da je to sasvim nešto prosečno – iskreno je rekao Haris.

Pogledajte Cucin nastup:

Možete pogledati celu emisiju:

izvor: Svetplus

Više o Cucinom nastupu OVDE