pinkove-zvezde

Pinkove Zvezde: Maja, Milica i Semir ostavili najjači utisak!

Druga emisija serijala Pinkove zvezde donela je novih deset takmičara, potencijalnih zvezda prvog muzičkog talent šoua ove vrste u regionu.

Pinkove zvezde

U drugoj emisiji sve popularnijeg šoua na televiziji Pink, izabrano je još deset ozbiljnih takmičara koji će kročiti na scenu u narednom krugu takmičenja, čime je cifra dosadašnjih učesnika zaokružena na 20. Od njih deset najjači utisak na žiri i publiku u studiju ostavili su Maja Milošević (25) iz Jagodine, Milica Todorović Mima (20) iz Hrtkovaca i Semir (24) iz Novog Pazara.

Automatski je u sledeći krug Pinkovih zvezda, koji će početi za par meseci, prošlo pet takmičara: Maja Milošević, Boris Gospojević, Jovana Obradović, Milica Todorović Mima i Marko Vasković, dok im se kasnije, nakon acapella izvođenja, pridružilo još pet kandidata.

Dakle, sedam takmičara se u drugom delu emisije takmičilo za preostalih pet mesta i prolazak u drugi krug: Dalibor Arsić, Uroš Stefanović, Semir Džanković, Stefan Denić, Slađana Đurić, Mirza Suljić i Mirjana Pavlović. Oni su imali po tri ili četiri glasa žirija i na užarenim su stolicama pevali acapella, bez matrice, nakon čega su iz drugog kruga jednoglasnom odlukom stručnog žirija ispali Dalibor Arsić i Slađana Đurić.

Šou Pinkove zvezde nastavlja se i sledeće subote, kada ćemo zahvaljujući stručnom žiriju dobiti novih deset kandidata za sledeći krug.

Ceca izbacila sestru Dada Polumente!

Svetlana Ceca Ražnatović izbacila je iz „Pinkovih zvezda“ sestru od strica pevača Dade Polumente Alisu, koja je sinoć otvorila drugu epizodu ovog popularnog muzičkog takmičenja.

Iako je imala podršku popularne familije i solidno interpretirala pesmu „Žute dunje“, Alisa nije dobila nijedan glas od sudija. Oni su prokomentarisali da je njeno pevanje u redu, ali nedovoljno dobro i komercijalno da bi se napravio uspeh.

Čitaj još  Kad 'Zvezde Granda' halapljivo navale na hranu (FOTO)

Alisa Polumenta

Voditelj Milan Kalinić je zatim svima otkrio da je u pitanju Dadina sestra i naglasio da je time dokazano da u ovom takmičenju nema nameštanja. Ili znaš da pevaš, ili ne znaš.

Emisiju je obeležio i veliki broj čarki, koje su ovog puta bile znatno žešće nego u prethodnoj emisiji. Jedna je eskalirala u sukob između Miroslava Ilića i Harisa Džinovića. Slavuj iz Mrčajevaca nije prestajao da proziva svog kolegu zbog toga što komentariše stajling takmičara, ali je Haris to stoički izdržao i nije uzvraćao paljbu.

Za razliku od njega, Kalinić je odgovorio Ceci kad mu je zabranila da je zove po imenu Svetlana.

izvor: Kurir, Svetplus

Facebook komentari

Leave a Reply