pinkove zvezde 14.03.

Pinkove Zvezde: Izabrano deset takmičara koji idu dalje!

U večerašnjoj emisiji izabrano je još deset takmičara koje ćemo gledati u trećem krugu. Njih desetoro dobilo je svih pet glasova, te je zbog specifičnosti situacije u ovoj emisiji izostao baražni deo.

Još jedna uzbudljiva emisija ‘Pinkovih zvezda’ u kojoj petočlani žiri nije imao laku odluku, obzirom da su takmičari i večeras pokazali zbog čega su izdvojeni već u prvom krugu.

Uz nešto oštrije kriterijume i strožije ocenjivanje žirija, maksimalne poene je osvojilo ukupno deset takmičara i ostvarilo direktan prolazak u treći krug. Svih pet stolica dobili su: Darko Tonevski, Nemanja Semlekan, Saša Kuzeljević, Saša Oljača, Milica Mitić, Filip Mitrović, Predrag Kostić, Zlata Đurković, Krstinja Matanović i Aleksandra Aleksić. Zbog specifičnosti situacije u ovoj emisiji izostao je baražni deo.

milan kalinic 14.03.

Pevačke sposobnosti kandidata ocenjivali su, kao i do sada: Svetlana Ceca Ražnatović, Bora Đorđević, Miroslav Ilić, Haris Džinović i Marina Tucaković, dok je za voditeljski deo programa zadužen je Milan Kalinić.

Naredna epizoda najpopularnijeg šoua na našim prostorima ‘Pinkove zvezde’ na programu je sledeće subote, 21. marta u 21h na TV Pink.

Krstinja raspametila žiri: Ti si Montenegro cunami!

Krstinja Matanović oduševila je žiri ‘Pinkovih zvezda’ svojim izvođenjem, a Ceca ju je čak nazvala i Montenegro cunami.

Za prvu pesmu je izabrala Cecinu pesmu “Nagovori”.

krstinja matanovic drugi krug

– Obično se devojke okliznu na tvojim pesmama, ali ja mislim da je ovo jedno od najboljih izvođenja tvojih pesama na takmičenjima – primetio je Milan.
– Pre svega, Krstinja je odlična pevačica. Odlično si otpevala moju pesmu, i vidi se da si odlična pevačica, slobodna, imala si koreografiju – rekla je Ceca.

Marina je priznala da čeka dezert.

marina i miroslav 14.03.

Druga pesma je bila “Ima jedan svijet” Zorice Kondže. Dobila je ovacije publike i žirija. Članovi žirija su ustali i aplaudirali.

Čitaj još  Cela ex-YU estrada tuguje za Kemalom Montenom

– Što bi rekao Haris, ubila je – rekla je Marina.
– Sravnila je sa zemljom – dodao je Haris.
– Montenegro cunami – zaključila je Ceca.

Miroslav je poručio da je Krstinja znala da će sigurno imati zeleno od njega.

Kandidat koji je oduševio Marinu i Cecu!

Petnaesti kanidat koje je nastupio u ‘Pinkovim zvezdama’ je Predrag Kostić. On je svoj nastup započeo pesmom “Samo ovu noć” Saše Matića.

predrag kostic

– Što bi rekle žene, paketić – zaključio je Bora.

Marina i Ceca su se složile.

– Super si otpevao, muški si to odradio – poručila mu je Marina.

haris odusevljen

Dženanov hit “Nikome ni reč” je kandidatov drugi izbor. Haris je primetio da takmičar nije otpevao na svoj način, već je pevao “reckano”, kao što Dženan radi. Ceca takođe smatra da je zaslužio svih pet glasova.

Predrag je prošao u treću fazu takmičenja.

Uskoro snimak cele emisije!

izvor: Svetplus, Kurir, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

3 comments

Leave a Reply