pinkove zvezde 30.05

Pinkove Zvezde: Izabrani kandidati koji su prošli u četvrtfinale!

Takmičari su se pokazali u najboljem svetlu i osvojili srca žirija. Međutim, neki od njih su morali i ispasti, pa pogledajte kako je teklo takmičenje.

Peti krug najomiljenijeg talent šou programa u Srbiji “Pinkove zvezde” i večeras je predstavio najbolje i najtalentovanije takmičare. Novi krug doneo je nova pravila pa su se smenjivala po dva kandidata u 10 grupa koji pevaju jednu pesmu po pola, a oni koji nastave takmičenje idu u četvrt finale dok ostali odu u baraž da se bore u grupama.

Članovi žirija više ne podižu stolice već izvođenje numera ocenjuju elektronski. Nova pravila učinila su takmičenje još zanimljivijim, a Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Haris Džinović, Miroslav Ilić i Bora Đorđević su na još većem iskušenju i pod neugodnom atmosferom po njih.

pinkove zvezde baraz

Veoma napeta nokaut faza ‘Pinkovih zvezda’. U sledeći krug direktno prošli su: Bojana Golubović, Zanaida Đukić, Nikola Nikolić, Ivan Kurtić, Gabrijela Pejčev, Maja Milošević, Kristinja Matanović, Milan Petković, Bogdan Martinović, Nemanja Semlekan, Teodora Toković, Pavle Dejanić, Slobodan Radanović, Gojko Vujić, Lejla Zahirović, Aleksa Savić, Miloš Radovanović, Danilo Živković, Aleksandra Aleksić i Enis Todić.

U baražnom takmičenju, lutrijom, izabrane su grupe. Od pet izabranih grupa prošle su dve, odnosno tim Mlađen Tošović, Semir Džanković, Denis Dimoski i Aleksandar Živanović koji su pevali pesmu “Lubenica” Džeja Ramadanovskog. Tim u kom su nastupili Dragana Rakčević, Jelena Ćirković, Tijana Cogoljević i Renata Lovasova pesmom Tanje Savić “Suknjica”. I fenomenalni muški tim u kom su bili Vladimir Cvetković, Dejvid Stojkov, Marko Stolić i Aldin Avdijaj sa pesmom “Laže mjesec” Harisa Džinovića.

Takmičari koji su napustili takmičenje su: Dajana Milosavljević, Brankica Svirkov, Jelena Grbović, Rada Janevska, Dušan Štaka, Vladan Nešić, Branislav Lazić i Nikola Nikolić.

Čitaj još  Farma: Nakon burne noći, farmeri priredili novu akciju (VIDEO)

Unuk Vere Ivković oduševio žiri!

Danilo Živković je sa Mlađenom Tošovićem nastupio u novoj NOKAUT fazi pesmom “Ko ukrade noći boje” Marinka Rokvića.

danilo zivkovic 30.05.

– Usudiću se da kažem da je ovo, do sada, najbolji par koji je nastupio večeras – rekao je Bora.

– Boro, greška, ovo je jedan od najlošijih parova koji je nastupio – smatra Miroslav.

– Ni Haris se nije složio. Kako god hoćete, i Mlađen je i svoj i nežan i tačan.

– Danilo, kao i uvek, peva lagano, bez napora, on je sjajan pevač i zadivljuje njegova lakoća pevanja – smatra Bora.

– Danilo podseća na Marinka – smatra Ceca.

– Meni uopšte ovo nije bilo loše, čak naprotiv, mislim da ste obojica bili sjajni večeras – dodala je ona u večerašnjoj emisiji Pinkovih zvezda.

Pogledajte Danilov večerašnji nastup:

Uskoro snimak cele emisije!

izvor: Kurir, Svetplus, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

Leave a Reply