ziri pinkove zvezde 09.05

Pinkove Zvezde: Izabrani kandidati koji idu u finale!

Završena je prva emisija petog kruga ‘Pinkove zvezde’. Najbolji zauzimaju svoja mesta u finalnom delu takmičenja, a ove subote svoja mesta zauzeli su sledećih deset takmičara.

Sedmo veče trećeg kruga najomiljenijeg talent šou programa u Srbiji ‘Pinkove zvezde’ održalo se uz pregršt dobrih i talentovanih kandidata. Novi krug doneo je nova pravila pa se tokom večeri smenjivalo pet grupa po 4 pevača koji će se međusobno nadmetali.

pinkove zvezde prvi finalisti

Članovi žirija više ne podižu stolice već izvođenje numera ocenjuju elektronski. Nova pravila učinila su takmičenje još zanimljivijim, a Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Haris Džinović, Miroslav Ilić i Bora Đorđević su bili na još većem iskušenju i pod neugodnom atmosferom po njih.

Direktno u sledeći krug ‘Pinkovih zvezda’ prošli su: Gabrijela Pejčev, Mlađan Tošović, Bojana Golubović, Milan Petković i Bogdan Martinovića.

ceca 09.05. ziri

Baraž, odnosno duelno takmičenje izledalo je ovako: Maja Milošević i Tanja Avramović pevale su pesmu “Niška banja” koju u originalu izvodi Olivera Katarina, dalje ide Maja Milošević. Takmičari Stefan Vujović i Aleksandar Živanović nastupili su sa pesmom “Imao sam” Dragana Kojića Kebe, dalje je prošao Aleksandar Živanović. Marija Jovičić i Branka Svirkov pevale su “Ne znam šta si, tugo moja” Viki Miljković, a mesto u petom krugu zauzela je Branka Svirkov. Fenomenalni Predrag Kostić i Gojko Vujić nastupili su sa “Jarane, jarane”, a dalje ide Gojko Vujić. Semir Džanković i Stefan Cvetković pevali su sevdalinku “Zvijezda tjera mjeseca”, a svoje mesto u petom krugu zauzeo je Semir Džanković.

Čitaj još  Parovi: Kad ukućani pričaju o Macinom seksu (VIDEO)

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Kurir, Svetplus, www.FOLKOTEKA.org