pinkove zvezde 07.05

Pinkove Zvezde: 14 kandidata se vraća u takmičenje!

Uz pomoć poslednje baražne emisije 14 kandidata je dobilo šansu da se vrati u takmičenje i nastavi borbu u četvrtom krugu takmičenje.

Poslednja emisija trećeg kruga najpopularnijeg talent šou programa “Pinkove zvezde” bila je nešto drugačijeg formata. Naime, kandidati koji suispali u prethodnim emisijama, dobili su još jednu šansu i u poslednjoj baražnoj emisiji su se borili za finalni deo.

Treći krug doneo je nova pravila pa se tokom večeri smenjivalo pet grupa po 4 pevača koji se međusobno nadmeću. Članovi žirija više ne podižu stolice već izvođenje numera ocenjuju elektronski.

barazna emisija 07.05.

Nova pravila učinila su takmičenje još zanimljivijim, a Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Haris Džinović, Miroslav Ilić i Bora Đorđević su bili na još većem iskušenju i pod neugodnom atmosferom po njih.

Direktno dalje u četvrti krug takmičenja Pinkovih zvezda prošli su: Sonja Šćepanović, Vladimir Cvetković, Tijana Avramović, Jovana Vukojević, Vanja Lakatoš, Nadežda Biljić i Dejvid Stojkov.

Iz baraža su dalje prošli:

Dajana Milosavljević i Marija Mitić – “300 stepeni” (Nataša Bekvalac) – Dalje ide Dajana Milosavljević
Nikola Đokić i Saša Oljača – “Veruj bratu” (Dženan Lončarević) – Dalje ide Nikola Đokić
Aleksandra Nikolov i Jovana Obradović – “Dugo te, dugo očekujem” (Nada Obrić) – Dalje ide Jovana Obradović
Miloš Đorđević i Nikola Nikolić – “Jedan, dva” (Džej Ramadanovski) – Dalje ide Nikola Nikolić
Sara Reljić i Sonja Gavrilović – “Da budemo zajedno” (Vesna Zmijanac) – Dalje ide Sonja Gavrilović
Denis Ibrahimović i Miroslav Stančić – “Nisam te se nagledao” (Zoran Gajić) – Dalje ide Denis Ibrahimović
Tatjana Cvetković i Teodora Toković – “Obraše se vinogradi” (izvorna pesma) – Dalje ide Teodora Toković

boris, ceca, haris 07.05

Ispao Cecin miljenik!

‘Pinkova zvezda’ i Cecin miljenik Nikola Petković ispao je iz daljeg takmičenja, nakon što je otpevao Cecinu pesmu “Ako te ona odbije”. Iako je folk diva bila oduševljena njegovom interpretacijom, ostali članovi žirija nisu pokazali blagonaklonost prema Nikoli.

Čitaj još  Rada Manojlović pokazala kako se meša guzom! (VIDEO)

Dok Marina Tucaković nije mogla da se seti da je pesmu koju je pevao, upravo ona pisala, Haris Džinović tražio je dlaku u jajetu uz konstataciju da je pevao “desetinu tona” niže.

cecin miljenik nikola

Bilo kako bilo, situaciju je najbolje obrazložio Milan Kalinić koji je konstatovao da je Nikolu koštalo upravo to što je ekperimentisao sa Cecinom pesmom i što je za nastup izabrao žensku pesmu.
Nikola je ovim gestom želeo da izrazi zahvalnost Ceci koja ga je podržavala tokom proteklih devet meseci, na šta je Ceca prokomentarisala:

– Hvala ti puno Nikola, lepo si otpevao pesmu, i sad barem niko ne može da kaže da si imitirao Cecu i da tvoja boja glasa podseća na moju!

Pogledajte Nikolin nastup:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Svetplus, Kurir, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

Leave a Reply