pinkove zvezde ziri 04.04.

Pinkove Zvezde: 10 kandidata prošlo dalje, jedan dobio drugu šansu!

Za prolazak u naredni krug borilo se 20 kandidata a samo njih 10 je dobilo mogućnost da se takmiči u narednoj, trećoj fazi takmičenja.

Kao i u prethodnim emisijama, i ovoga puta se za prolazak u naredni krug borilo se 20 kandidata od kojih je 10 dobilo priliku za naredni krug u takmičenju.

Žiri se potrudio da bude objektivan iako im nije lako jer se krugovi sužavaju i ostaju samo najbolji koje ćemo već od sledeće emisije gledati u trećem krugu takmičenja.

Pevačke sposobnosti kandidata ocenjivali su: Svetlana Ceca Ražnatović, Bora Đorđević, Miroslav Ilić, Haris Džinović i Marina Tucaković, dok je za voditeljski deo programa zadužen je Milan Kalinić.

pinkove zvezde baraz

Kandidati koji su odmah prošli u treći krug, sa po pet osvojenih glasova su: Miloš Đorđević, Stefan Cvetković, Ajdar Bakterović, Nikola Samardžić, Vladimir Cvetković, Jelena Aćimović, Branka Svirkov, Nikola Đokić, Zenaida Đukić i Nemanja Maksimović.

Četiri kandidata sa četiri glasa su se borili u baražu kako bi osigurali svoje mesto u baražnoj emisiji, a samo Aldin Avdijaj je dobio tu šansu.

Nikola svojim glasom kupio i žiri i publiku!

Nikola Đokić se u večerašnjoj emisiji “Pinkove zvezde” predstavio pesmom “Dudo” pokojnog Luisa i osvojio srca žirija, ali i publike.

nikola djokic i milan kalinic

– Ovo je zaslužilo odmah svih pet stolica, nije bilo sumnje. Ja mislim da je ovo najbolja interpretacija večeras – rekao je Miroslav.

Čitaj još  Jelena Golubović objasnila zašto je napustila Parove!

Za drugu pesmu Nikola je izabrao hit “Nikome ni reč” Dženana Lončarevića. Milan je čestitao Nikoli na tome što je kupio publiku.

– Osetilo se to što se dešava između njega i publike, osim što si fenomenalan pevač – rekao je Miroslav.

haris odusevljen nikolom

– Reklo bi se da dugo pevaš, imaš iskustva iza sebe koliko voliš. Reklo bi se po interpretacijam i jedne i druge pesme – rekao je Haris.

Pogledajte Nikolin nastup:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org