pinkove zvezde ziri 04.04.

Pinkove Zvezde: 10 kandidata prošlo dalje, jedan dobio drugu šansu!

Za prolazak u naredni krug borilo se 20 kandidata a samo njih 10 je dobilo mogućnost da se takmiči u narednoj, trećoj fazi takmičenja.

Kao i u prethodnim emisijama, i ovoga puta se za prolazak u naredni krug borilo se 20 kandidata od kojih je 10 dobilo priliku za naredni krug u takmičenju.

Žiri se potrudio da bude objektivan iako im nije lako jer se krugovi sužavaju i ostaju samo najbolji koje ćemo već od sledeće emisije gledati u trećem krugu takmičenja.

Pevačke sposobnosti kandidata ocenjivali su: Svetlana Ceca Ražnatović, Bora Đorđević, Miroslav Ilić, Haris Džinović i Marina Tucaković, dok je za voditeljski deo programa zadužen je Milan Kalinić.

pinkove zvezde baraz

Kandidati koji su odmah prošli u treći krug, sa po pet osvojenih glasova su: Miloš Đorđević, Stefan Cvetković, Ajdar Bakterović, Nikola Samardžić, Vladimir Cvetković, Jelena Aćimović, Branka Svirkov, Nikola Đokić, Zenaida Đukić i Nemanja Maksimović.

Četiri kandidata sa četiri glasa su se borili u baražu kako bi osigurali svoje mesto u baražnoj emisiji, a samo Aldin Avdijaj je dobio tu šansu.

Nikola svojim glasom kupio i žiri i publiku!

Nikola Đokić se u večerašnjoj emisiji “Pinkove zvezde” predstavio pesmom “Dudo” pokojnog Luisa i osvojio srca žirija, ali i publike.

nikola djokic i milan kalinic

– Ovo je zaslužilo odmah svih pet stolica, nije bilo sumnje. Ja mislim da je ovo najbolja interpretacija večeras – rekao je Miroslav.

Čitaj još  Pinkove zvezde: Posle napete emisije, pogledajte ko je prošao dalje!

Za drugu pesmu Nikola je izabrao hit “Nikome ni reč” Dženana Lončarevića. Milan je čestitao Nikoli na tome što je kupio publiku.

– Osetilo se to što se dešava između njega i publike, osim što si fenomenalan pevač – rekao je Miroslav.

haris odusevljen nikolom

– Reklo bi se da dugo pevaš, imaš iskustva iza sebe koliko voliš. Reklo bi se po interpretacijam i jedne i druge pesme – rekao je Haris.

Pogledajte Nikolin nastup:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org