Pink Music Festival: Izabrano 16 finalista

Finalisti će u utorak u 21 sat ponovo izvesti svoje numere, a dok se oni budu boriti za pobedu u revijalnom delu, nastupiće Ceca Ražnatović, Dragana Mirković, Jelena Rozga i Željko Joksimović.

Pink Music Festival

U velikom filmskom studiju u Šimanovcima održano je polufinalno veče prvog Pink mjuzik festivala. Publici se predstavilo 26 izvođača s novim pesmama, a gledaoci su SMS glasovima izabrali 16 finalista.

Finale su izborili: Ledeni kvas bend sa numerom s numerom “Kvas, kvas bejbi”, Anabela i “Muzej promašenih ljubavi”, Milan Stanković “Luda ženo”, Goga Sekulić “Rekord sam oborila”, Tropiko bend “Pusti ritam”, Maja Berović “Alkohol”, Viki Miljković “Flaster na usta”, Željko Samardžić “Duša”, Adil “Prosjak i kralj”, Željko Šašić “Doviđenja”, Marina Visković “Paralizuj me”, Dženan Lončarević “Ovo je moj grad”, In Vivo “Marina”, Leksington bend sa numerom “Godinama”, Šako Polumenta “Otisak prsta” i Dado Polumenta “Revolucija”.

Oni će u finalu u utorak u 21 sat ponovo izvesti svoje numere, a dok se oni budu boriti za pobedu u revijalnom delu, nastupiće Ceca Ražnatović, Dragana Mirković, Jelena Rozga i Željko Joksimović, kao i još neke pevačke zvezde, kojima će biti uručene specijalne nagrade festivala.

Čitaj još  Darko Lazić i Ana Sević poludeli u restoranu (VIDEO)

Festival je već opravdao svoj naziv Revija hitova jer su pesme već naišle na odličan prijem publike. Pobednika na prvom Pinkovom muzičkom festivalu biraće publika SMS glasovima, a linije za glasanje su već otvorene i može se već glasati za svog favorita.

izvor: Kurir