katarina i lepa se posvadjale

Pevačice se posvađale u emisiji zbog Farme!

“Uopšte ne mora da pobedi onaj koji je vredan. Pa u mojoj sezoni trebalo je onda da pobedi Marijan Rističević a ne ja koja sam imala ljubavnu aferu i mazala nokte po ceo dan”, rekla je pevačica.

Katarina Živković našla se u sukobila sa starijom koleginicom Lepom Lukić tokom gostovanja u emisiji.

Kaća smatra da su vredni farmeri dosadni, sa čim se Lukićeva nije složila.

– Miloš i Radašin su vredni, svaka čast, ali nisu zanimljivi. Ništa drugo nisu pokazali. Nije lepo što se drugi svađaju, ali meni je to zanimljivo i ja to gledam – rekla je Kaća koja se prisetila svog učešća na “Farmi”.

– Uopšte ne mora da pobedi onaj koji je vredan. Pa u mojoj sezoni trebalo je onda da pobedi Marijan Rističević a ne ja koja sam imala ljubavnu aferu i mazala nokte po ceo dan – rekla je pevačica.
Lepa misli da Živokovićeva nije u pravu, te joj je tako odbrusila.

– To je farma, mora da se gleda ko radi. Pa ja sam u ovim godinama prala brdo sudova. Meni je Miloš odličan i ne treba tako da pričaš. Zar je zanimljivo da slušamo kako ti radiš ispod plavog mosta? Je l’ bi volela da ti to neko kaže? – pitala je Lepa Katarinu.

Čitaj još  Farma: Ukućanka bez blama pokazala gaćice (VIDEO)

– Ja ne podržavam one koje rade ispod mosta, ali tu sam gde sam. Ušla sam u rijaliti, spremna na sve, pa i tako nešto da mi kažu – branila se mlada pevačica.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: EPK