Sandra Afrika - Lea Kis 09.02.2015.

Pevačice nisu ispuštale telefone iz ruku tokom čitave emisije!

Nije tajna da skoro svi pevači imaju lične profile na društvenim mrežama. Starija generacija pevača već odlično barata modernom tehnikom, a o mlađim estradnjacima da ne pričamo. I lepo je što su željni i voljni da svaki svoj intimni trenutak podele da svojim fanovima, od slika iz toaleta, preko fotografija i klipova u privatnoj režiji, do brojnih fotki sa nastupa i koncerata. Međutim, ono što nije lepo je situacija kada su u neku emisiju pozvani da gostuju, da baš u tom periodu oni imaju potrebu da ćaskaju sa svojim bližnjima, baš dok traje snimanje emisije.

katarina zivkovic - lea kis - februar 2015

Naime, pre nekoliko dana na televiziji Pink emitovano je večernje izdanje emisije sa Leom Kiš. Koliko god publika i komentatori na forumima i društvenim mrežama nju osporavali, njene emisije ubedljivo imaju najveći rejting na pomenutoj televiziji. Iz tog razloga, pevačima i te kako odgovara da ih Lea bar jednom mesečno ugosti i pruži im priliku da budu viđeni baš u njenom društvu.

U pomenutoj emisiji, o kojoj smo već pisali, gosti su bili Mitar Mirić, Dragan Kojić Keba, Rada Manojlović, Katarina Živković i Sandra Afrika. Svako od njih je imao dovoljno jak razlog da se pojavi kod Lee, a posebno poslednje dve nabrojane dame. Kao što je poznato, Katarina Živković je skoro dva meseca bila cenzurisana na Pinku zbog nepojavljivanja na novogodišnjem snimanju. S druge strane, Sandra Afrika je tema broj jedan poslednjih dana u aferi ‘Poreska uprava protiv pevača’, naročito zbog izjave da je stan i automobil dobila od bake i deke, a da obično nastupa bez honorara.

Sandra Afrika - Lea kis Februar 2015

Dakle, od svih navedenih gostiju, Kaća i Sandra su imale najviše razloga da budu zahvalne što gostuju u ‘prajmtajmu’ na najgledanijoj televiziji kod najpopularnije voditeljke. Ono što smo primetili i što nas je zaprepastilo je ponašanje pomenutih pevačica. Naime, tokom delova emisije gde ni jedna od njih nije davala izjavu nego je neko od kolega pričao, obe su držale mobilne telefone u rukama i pisale poruke. Kada bi im se neko obratio, nonšalantno bi spustile telefone kao da se ništa ne događa, nemajući pojma da je kamera uhvatila baš te trenutke, i kod jedne i kod druge pevačice, pa se stiče utisak da im je bilo dosadno u emisiji. Ili im kolege koje su gostovale sa njima nisu bile po volji pa se nisu ni trudile da ih slušaju.

Čitaj još  Tanja Savić i Slavica Ćukteraš prve komšinice!

Katarina Zivkovic  kod Lee Kis - februar 2015

Obzirom da se Kaća tek vratila na Pink, ovakvo ponašanje joj sigurno ne ide na ruku. A s druge strane, Sandra Afrika, koliko god bila popularna u diskotekama i klubovima gde nastupa, nema nijedan album iza sebe, što znači da ni sa jednom izdavačkom kućom nema ugovor, a poznato je da je nema baš puno ni u televizijskim emisijama.

izvor: www.FOLKOTEKA.org