natasa matic i emir habibovic

Pevačica završila u zavojima zbog kolege, on demantovao! (FOTO)

Nakon što su informacije objavljene u medijima da je došlo do tuče, kao i izjavu ovog pevača, izrevoltirana lažima, pevačica se obratila javnosti sa fotografijama.

Nasilje nad ženama je aktuelna tema u domaćim medijima u poslednje vreme. Obično se radi o emotivnim partnerima koji svoje nesuglasice rešavaju ovim, nimalo humanim činom. Međutim, protekle nedelje dogodilo se i to da se pevačica i pevač potuku i to u kafani. Naime, popularna romska pevačica Nataša Matić koju su mediji svojevremeno povezivali sa Ćazimom Osmanijem, bila je žrtva nasilja i to od svog kolege Emira Habibovića.

natasina noga u gipsu

Nakon što su informacije objavljene u medijima da je došlo do tuče, kao i izjavu ovog pevača, izrevoltirana lažima, kako kaže Nataša, pevačica se obratila nedeljniku u dijaspori.

– Do incidenta je došlo u jednoj kafani u Beču kada mi se taj nazovimo kolega, preko mikrofona ničim izazvan obratio sa “Ciganšturo”, a ne “Kalašturo” kao što on kaže. To je vređanje na nacionalnoj osnovi i to nikome ne bih dozvolila. Kada sam ga konfrontirala zbog toga, on je počeo da mi uvrće ruku ispod stola, gađao časom, psovao mi kćerku, a zatim je došlo do kuškanja pri kom je meni povređen ligament desne noge i završila sam te noći u Urgentnom centru, sa longetom do kuka i jakim bolovima. Angažovala sam advokata i protiv dotične osobe sam podnela tužbu… – rekla je pevačica.

natasa matic i cazim osmani

Međutim, pevač je sve ovo demantovao na svom Fejsbuk profilu. Prenosimo vam Emirov komentar:

– Kao čovek koji potice iz ugledne porodice, nikada sebi ne bih dozvolio da nekog vređam na nacionalnoj osnovi. Posto sam i sam pripadnik Romske nacionalnosti, nikad nisam ni pomislio da jedno prijateljstvo neko može da iskoristi na takav način i takvu osudu. Nataša Matić i ja smo dugogodišnji prijatelji i saradnici kojoj sam se u toku večeri bezuspešno izvinjavao, zbog moje nepromišljenosti i lose procenjene situacije u datom trenutku. Kao što sam već napomenuo, kao dugogodišnji saradnici i pre svega prijatelji, imali smo mđusobnu šalu, kojoj po svemu sudeći nije bilo ni vreme ni mesto. Izvinio sam se! Rec “kalašturo” zvuči pogrdno ali nije imala nikakvu lošu nameru. Natašu Matić sam i više puta tokom večeri oslovljavao i sa rečju “kraljice”. O, tome ne zna da govori! Jedno prijateljstvo je porušeno i iskorišteno od strane Nataše Matić, zarad 3.000 € koje mi je sutradan potražila i uslovila da će me dati u novine ukoliko joj ne dam novac. Za Natašu Matić reč “izvini” nema nikakav smisao ako ne može ništa da kupi. Svoju karijeru ne želim da gradim na skandalima i ovo će biti moje poslednje obraćanje novinama u vezi meni jedne jako neprijatne i nepromišljene situacije. O ostalim detaljima koji su se odigrali tokom večeri će se pozabaviti moj advokat. A to što joj je noga u gipsu, tu ženu prstom nisam dodirnuo, pošla je kući normalno. Pa zar se gips nosi 2 dana??? Imam svedoke i ljudi sa naše estrade su bili tu, još jednom ljubim ja i volim moju braću cigane sa njima se ponosim, ovo kažem jer me je dotična… ucenjuje kako sam joj rekao “ciganšturo”, što nikad nisam rekao, niti ću – stoji u pevačevom statusu.

Čitaj još  Vlado Georgiev povukao ostavku u Sokoju!

Ko je u pravu a ko je željan medijske pažnje, ostavljamo vama da procenite.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Svetplus