Pevačica konačno uhvaćena bez fotošopa!

Diva ima nekoliko kilograma viška i stomačić koji liči na trudnički, pa je podgrejala glasine da je u drugom stanju.

Jelena Karleuša pridružila se ostalim kolegama koje na Crnogorskom primorju rade i odmaraju se, pa je juče sa ćerkama i menadžerom stigla u Herceg Novi. Tamo je odmah otišla na hotelski bazen i pokazala stomak!

jelena karleusa stomak

Diva evidentno ima nekoliko kilograma viška, ali i stomačić koji liči na trudnički, pa je opet podgrejala glasine da je trudna!

Jelena je juče u 10.45 sletela na tivatski aerodrom sa ćerkama Atinom i Nikom, svojim menadžerom Zoranom Birtaševićem, asistentima i dadiljom. Duško nije bio s njima. Karleuša je obukla crne uske farmerice i crnu dužu majicu i takvim stajlingom uspešno je sakrila kritične tačke.

jelena karleusa bez fotosopa

Međutim, nekoliko sati kasnije, posle čekiranja u hercegnovskom hotelu na samoj obali, izašla je na bazen. Obučenoj u minijaturni kupaći kostim sa animal printom, stomak joj je došao do izražaja. Da li je ovo nagoveštaj lepih vesti i treće trudnoće ili samo malo više hrane koja se lepi tamo gde ne treba, saznaćemo uskoro!
Zaintrigirala fanove

Čitaj još  Da li su pevačice preterale sa skidanjem u javnosti?!

– Danas mi je izuzetno srećan dan! Jedan od najsrećnijih u životu! Eto, da podelim s vama. Treba biti dobar čovek, sve se to negde sabira – napisala je Karleuša na Tviteru 13. jula.
To je dalo povoda njenim sledbenicima da pomisle kako je njihova zvezda trudna, pa ju je većina to i pitala, ali Jelena im nije ništa odgovorila.

izvor: Kurir