Smeker

Pet stvari koje radi muškarci a neće nikada priznati!

I dok pol određuje većinu osobina, neke se ipak poklapaju. Ipak, današnji muškarci teško će priznati da imaju i ono malo “ženskog u sebi”.

Muškarci su poznati kao “jači spol”, hrabri i neustrašivi, dok su žene “nježniji” spol.

seksi sixpack muskarac

I dok pol određuje većinu osobina, ipak se neke poklapaju. Ipak, današnji muškarci teško će priznati da imaju i ono malo “ženskog u sebi”. Prema pisanju portala TOI, muškarci imaju neke ženske osobine, odnosno rade neke ženske stvari, ali ih neće priznati da ne naruše tu sliku čvrstog “alfa” muškarca. Priznanjem bi otkrili da imaju neke “slabosti”, a to je, čini se, njima neprihvatljivo. Evo šta TOI navodi kao ženske stvarčice kojima muškarci ipak ponekad podležu.

1. I muškarci plaču

Neki će izraziti svoje emocije i pustiti suzu, neki neće. Plakanje je povezano sa slabošću i većina muškaraca boji se priznati da su “dopustili” pustiti suzu.

2. Muškarci ponekad gledaju “ženske filmove”

Žene vole romantične komedije, setne ljubavne priče u kojima se na kraju pokaže da negde postoji princ na belom konju modernog doba, dve srodne duše. Kada žene gledaju takve filmove, to nije ništa čudno, ali ako muškarac otkrije da će ponekad i on sa zadovoljstvom pogledati neku romantičnu komediju od početka do kraja, lako se može suočiti s nekim prekim pogledima svojih prijatelja ili okoline. Muškarcima je “primerenije” gledati filmove sa žestokim scenama ratovanja, brzih automobila i slično. Ali istina je da muškarci ponekad priželjkuju neki odmor i od takvih žanrova.

3. Piju ženska pića

Ako otvorite frižider kod muškarca gotovo, sigurno ćete u njemu naći pivo ili vino te neku žestinu. Ili barem nešto od toga. Teško ćete moći i pomisliti da ćete u stanu muškarca videti neko žensko piće u kojem uživa on sam. Ipak, nemojte se iznenaditi jer i muškarci ponekad vole ta slatkasta, “ženska pića” sa zanemarivom količinom alkohola.

Čitaj još  Bivša učesnica rijalitija nikad izazovnija

4. Doterivanje preko higijene

Danas češće nego ikad pre, muškarci svom izgledu pridaju mnogo važnosti. Nije više toliko retko videti muškarca u nekom kozmetičkom salonu na manikiri ili depilaciji prsa. No, hoće li to priznati svojim “alfa” prijateljima? Verojatno neće.

5. Seks

Uopšteno je mišljenje i da muškarci gotovo većinu svog vremena razmišljaju o seksu, ali istina je i da se oni ponekad vole samo malo maziti i izmenjivati nježnosti i bez seksa. O da, dogodit će se situacija kada će i oni odbiti seks u maniru: “Nemoj danas, nije mi do toga”.