Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Znate li po čemu su poznate ukućanke?!

Devojke hapšene zbog prostitucije, proste i neobrazovane glavni su aduti rijalitija „Parovi“.

Pored neafirmisanih mladića i devojaka željnih popularnosti, u rijalitiju učestvuju pevači na zalasku karijere, ali i devojke koje su optuživane za bavljenje prostitucijom. Tako na “Hepi televiziji” možemo videti simulaciju seksa, gole grudi, devojke koje nasrću na muškarce i starije muškarce koji pipaju tri puta mlađe devojke od sebe, ali i da čujemo vulgarnosti, neprimerene čak ni ponoćnom programu.

Predsednik Saveta REM Goran Karadzić je izjavio da njihova služba monitoringa sa posebnom pažnjom prati dešavanja u rijalitiju i da love greške emitera.

– Mi radimo svoj posao i reagovaćemo na svako kršenje propisa, ali moramo biti svesni da moralni i ljudski osećaj nije usklađen s važećim zakonom – objašnjava Karadžić.

 

Iz Ministrastva kulture kažu da su dešavanja u rijalitiju predmet REM-a, ali da ne to ne znači da u dogledno vreme neći i oni reagovati. Sa druge strane, odgovorni urednik “Hepija” Milomir Marić brani se napadom na tabloide koji su, po njegovim rečima, promovisali starlete koje je on pozvao u emisiju. Kaže da njegov problem nije ni to što se neke od učesnica navodno bave prostitucijom.

– Ja se po celu noć trudim da vaspitam starlete koje su tabloidi proizveli pisanjem o njima, opominjem ih i ukazujem da bi trebalo lepo da se ponašaju, ali ne vredi, mnogo su ih pokvarili – kaže Marić u svom stilu.

Po ovim zanimanjima i nadimcima su poznate učesnice ‘Parova’:

Maca Diskrecija
Starleta i pevačica Senada Nurkić dobila je nadimak Maca Diskrecija zbog diskrecije koju garantuje oženjenim muškarcima posle veze s njom. Maca je u ‘Parovima’ već simulirala oralni seks sa bananom, skinula se naga do pojasa i dozvolila Bori Drljači da joj opipa silikone.

Ružica Veljković
Bivša članica grupe ‘Models’ ima 20 godina, a na sebe je skrenula pažnju pričajući o prostituciji koja vlada na estradi. Ona je bivša devojka zvezde ‘Granda’ Akija Markovića, a sada se promoviše kao pevačica. Ružica je spremna za vezu pred očima gledalaca.

Čitaj još  Parovi: Otkriveno zašto Zmaj nije ušao u vilu

 

Jelena Golubović
Ova glumica i rediteljka je napoznatija po učešću na ‘Farmi’. Iako je pobedila u tom rijalitiju, ona je bila najomraženija među ostalim takmičarima koji su joj zamerali da je aljkava, ali i to što se skidala pred kamerama i imala seks u štali.

Atina Ferari
Atina Marković je plesačica koja na sve načine pokušava da se domogne prepoznatljivosti. U njenoj biografiji piše da je udata za pevača Srećka Ferarija i da je unuka pokojne glumice Rahele Ferari. Atina na Fejsbuku često postavlja vulgarne fotografije i komentare.

Mimi Oro
Milica Živanović bila je optužena za bavljenje prostitucijom i zbog toga je uhapšena krajem prošle godine. Ona se ‘proslavila’ tako što je u testu opšte kulture u jednoj emisiji pokazala elementarno neznanje. Na pitanje kako se zove najveća ptica, odgovorila je “Oro” i tako sebi nadenula taj nadimak.

 

Ema Lapin
Ova Beograđanka se predstavlja kao pevačica i tvrdi da ima hitove, a kao svoj najveći uspeh navodi pesmu “Oči tebe sanjaju”.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Blic, www.FOLKOTEKA.org