ruzica izbacena sa nastupa

Parovi: Znate li kako ukućanke izgledaju u bikiniju? (FOTO)

Nataša Šavija, Ružica Veljković, Tijana Ajfon i Ejmi ne trpe vrućinu, pa izašle u oskudnom bikiniju da se rashlade ispred vile.

U rijaliti „Parovi“ stiglo je leto, a seksi takmičarke, koje su sve bliže finalu, skinule su se u dvorištu da se malo rashlade!

natasa savija spot

Kurirov foto-reporter uhvatio ih je pod vedrim nebom kako se baškare na suncu u svim pozama, dok su se međusobno nadmetale koja će biti izazovnija.

Nataša Šavija se sunčala u toplesu, ali se od objektiva zaštitila tako što je s obe ruke pokušavala da zakloni svoje poprsje, koje joj je sve vreme pružalo otpor u tome, dok se Ružica Veljković pored nje, potpuno oslobođena svih stega, trtila u bikiniju.

Tijana Ajfon imala je prirodnu zaštitu od sunca jer je preko grudi prebacila bujnu crnu kosu, pa za gornjim delom kupaćeg uopšte nije imala potrebe, niti je rukama morala da se brani od bliceva foto-aparata.

Čitaj još  Farma: Farmeri pozdravljali Ekrema Jevrića! (VIDEO)

Najbolje je ipak prošla tamnoputa Ejmi, kojoj je u specijalnom editorijalu društvo pravio konj. Ali on je izgleda od iscrpljujućeg poziranja u nekom momentu i ogladneo, pa joj je zubima zgrabio gaćice.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply