zmaj utucen zbog smrti brata

Parovi: Zmaj potpuno utučen zbog smrti brata!

Fanovi mnogih učesnika, ‘Zmajeva garda’, ‘Burazengije’, ‘Hijene’, ‘Mačići’ i ostali pružili su Zmaju podršku putem društvenih mreža.

Zmaj od Šipova proteklog dana napustio je rijaliti Parovi zbog smrti svog brata Rajka. Gotovo ceo put do Šipova, Ilija Grahovac nije progovarao.

Naime, Zmaj od Šipova proteklog dana u pratnji ljudi televizije ‘Happy’ otputovao je u Šipovo. Njemu je poginuo brat Rajko, a gotovo ceo put Ilija Grahovac nije progovarao.

– Pričao je da je voleo svog brata, da se sa njim svađao zbog ljubomornih komšija, ali poslednji put kad su se videli, izljubili su se bratski i dogovorili da ubuduće među njima nema trzavica – priča izvor, a prenosi portal televizije.

Fanovi mnogih učesnika, ‘Zmajeva garda’, ‘Burazengije’, ‘Hijene’, ‘Mačići’ i ostali pružili su Zmaju podršku putem društvenih mreža.

– Zmaj želi da na sahrani svog brata održi dirljiv govor kojim će se oprostiti od njega. Pregleda njihove zajedničke fotografije, priča sa majkom Bojom. Mada je govorio da će u Parovima biti najmanje pet godina, bez obzira na sve, vest o smrti brata ga je prilično uzdrmala – prenosi portal.
Učesnik rijalitija kaže da je predosećao nesreću, i da je tokom protekle nedelje imao ružne snove.

Čitaj još  Gastoz ponovo javno ponizio Zoricu

– Poslednjih dana bio sam nekako utučen, depresivan, pristajao sam da pravim šou zbog gledalaca, ali kao da sam predosećao da će se nešto dogoditi. Sanjao sam staru kuću u Šipovu, ali bez ljudi, bez ikog unutra, pa sam se uplašio jako. Mislio sam umreće mati, stara je, bolesna. Mučenica je dozivela veliku tragediju, da sahranjuje Rajka, svog sina, ali, život je to. Sve što nastane, mora i da nestane. Bog je tako odredio – rekao je Zmaj.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

Facebook komentari

Leave a Reply