zmaj od sipova skandal

Parovi: Zmaj osuo paljbu po produkciji (VIDEO)

Zmaj nikako ne želi da se pomiri sa činjenicim da nije pobedio iako je pravi rijaliti igrač.

Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, koji je u rijalitiju proveo skoro 16 meseci, završio je na četvrtom mestu i nikako ne može da se pomiri s činjenicom da nije postao kralj Parova pa je osuo paljbu na produkciju rijalitija.

Na internetu se pojavio snimak na kojem Zmaj otkriva neke detalje iza kamera, ali i o tome kako mu produkcija nisu dali da pobedi, a na njemu su zaradili milione maraka. Iako je proveo toliko vremena u luksuznoj vili i uzeo honorar i vrednu nagradu, Zmaju je očito malo i želeo je samo pobedu.

– Hepi je zaradila milione, milione maraka na meni, a meni bacila nešto honorarčića – vikao je Zmaj.

On je pričao i o svom najljućem neprijatelju Nenadu Marinkoviću Gastozu i o tome kako je iskoristio dobrotu njegove porodica da bi ga potom optužio za smrt oca.

– On i Zorica su njega 22 puta šutirali, ali su okrenuli kamere i za to dobija crveni karton i eliminisan je. I za to vreme on ide u moje Šipovo i moja mati i sestra i brat i daju mu vreću orasta, kanistar rakije. I on dolazi i kaže “ubio si oca”. A svi znaju da sam ja poštovanje pokazao ocu i držao govor tri i po sata. Njegova sahrana je bila bolja i od Arkanove i mnogo bolja od Josipa Broza – objašnjavao je Grahovac.

Čitaj još  Intervju Tamara Božić: Keba je izuzetna osoba, Miri Škorić sam zahvalna na podršci!

Zmaj nikako ne želi da se pomiri sa činjenicim da nije pobedio iako je pravi rijaliti igrač.
– Kako je meni gledati čovek sa zanimanjem domaćin i dođe u studio i pitaš ga čime se zanimaš, on kaže ništa. Šta radiš, ništa, šta si – ništa, a došao da pravi neke šouve. Kaže prepao se “kamara”, treba mu sedam dana, a ja od prve sekunde razbuktao gledaoce, napravio šoue – rekao je Ilija.

Podsetimo, u prošloj sezoni je izgubio od Nenada Marinkovića Gastoza, ali je zato uspeo da osvoji prvo mesto na Maldivima.

Poslušajte šta je Zmaj rekao:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE