Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Zmaj morao hitno da napusti rijaliti!

Zmaja od Šipova zbog privatnih razloga prvi deo večeri nije bio prisutan jer je morao da napusti vilu.

Zmaj od šipova napustio je danas vilu u Zemunu i morao je hitno da se vrati kući.

Iako je danas u Osnovnom sudu u Mrkonjić Gradu Iliji Grahovcu, poznatijem kao Zmaj od Šipova, a koji je učesnik rijalitija “Parovi”, i njegovom bratu Rajku trebalo biti nastavljeno suđenje, zbog nedolaska tužioca ročište je odloženo.

– Na ovo ročište Zmaj je došao iz Beograda, a njegov brat iz bolnice iz Banjaluke gde je operisan zbog karcinoma. Moj klijent Zmaj se tereti zbog pucanja iz trofejnog oružja od pre tri godine te malog incidenta sa njegovim bratom. Očekivao sam da će danas biti povučena optužnica jer dokazi su nikavi jer tu i nema nikave krivične radnje. Pucanje iz stare kubure nije krivično delo, a sukob s bratom koji je moj klijent imao i koji je rezultirao lakim telesnim povredama, također nije krivično djelo jer su braća jedan drugom oprostili. Međutim, tužilac se nije pojavio i ročište je prolongirano za jesen – pojasnio je Zmajev advokat Tomić.

On je dodao da se Zmaj odmah treba da se vrati za Beograd, odnosno u kuću rijaliti programa “Parovi”.

Čitaj još  Hotel Maldivi: Učesnica preživela porodični pakao!

Zmaja od Šipova zbog privatnih razloga prvi deo večeri nije bio prisutan jer je morao privremeno da napusti vilu, ali on se vratio u toku večeri, rečeno je tokom večerašnjih nominacija.

Podsećanja radi, već je bilo spekulacija na ovu temu, da li će i kada Zmaj biti procesuiran sudu.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Avaz

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply