morena umalo ubila coveka

Parovi: Zgodna pevačica umalo ubila čoveka!

Pevačica je nokautirala muškarca koji se svađao s njenim ocem zbog parking-mesta. Čovek od siline udarca pao na beton i doživeo kliničku smrt.

Učesnica „Parova“ Morena Marjanović umalo je ubila čoveka prošle godine u samom centru Malog Lošinja u Hrtvatskoj, kad ga je nokautirala jer nije želeo da se pomeri s mesta na kojem njen otac parkira svoje taksi vozilo.

Otac Morene Marjanović je taksista u Malom Lošinju i ima svoje parking mesto. Ali na to mesto parkirao se turista iz Zagreba. Morenin tata zahtevao je da se pomeri, a turista je rekao da neće i nastala je gužva. Prema rečima našeg sagovornika, sve se to dešavalo u blizini Moreninog stana, ona je čula svađu na taksi stajalištu s njenim ocem i kao metak se stvorila na licu mesta.

– Morena je dotrčala, uletela između oca i tog čoveka, ništa nije pitala, već je odmah počela da ga udara. Najpre ga je šutnula u međunožje, a zatim ga je udarila pesnicom u glavu. Čovek je iste sekunde pao na zemlju. Okupljeni ljudi pomislili su da je na mestu mrtav. Pozvali su Hitnu pomoć, koja je konstatovala kliničku smrt i odmah su ga prevezli u bolnicu. Kad se nakon nekoliko sati probudio, policija je insistirala na tome da podnese krivičnu prijavu protiv pevačice, ali on od straha to nije želeo da uradi – završava naš izvor.
Ovim povodom pozvali smo Moreninog supruga Manuela Curia, koji je potvrdio pomenuto saznanje.

Čitaj još  Farma: Vendi priznala kojeg farmera je pustila u krevet!

– To je sve tačno! Od jačine udarca taj čovek je pao u nesvest. Mogao je da umre na licu mesta, ali, srećom, sve se završilo kako treba. Dobro je prošao. Morena, inače, trenira borilačke veštine i ne podnosi kad je neko bezobrazan i bahat. Čim vidi da se neko svađa, odmah uskače i isteruje pravdu, nekad batinama, a nekad verbalno – kaže pevačicin muž.

izvor: Stars, www.FOLKOTEKA.org