Parovi: Devojke se ponovo sočno izvređale!

“Naravno, ovde su svi licemerni i ovde prijatelja nema”, rekla je ona nakon čega je ustala Zorica i napala Mimu kako je taktičarka.

U vili “Parova” došlo je do nove svađe. Danas su se ukućani našli u sukobu jer je Zorica sinoć rekla Mimi da ode iz kreveta da bi ona i Gastoz zajedno spavali, što je razljutilo Mimu.

Dalila i Mima su u dvorištu ogovarale Zoricu pa su posle toga ušle u vilu, što je izazvalo veliku svađu u vili nakon što je Ružica ustala i rekla da u vili prijatelja nema:

– Naravno, ovde su svi licemerni i ovde prijatelja nema – rekla je ona nakon čega je ustala Zorica i napala Mimu kako je taktičarka.

– Mi se danima družimo, grlimo i ljubimo a ti si sada ovo uradila. Pa ti si taktičarka najobičnija. Ma ja sam budala, jurila sam za tobom kad si ušla da ti pomognem da se uklopiš, a vidi šta ti radiš. U pravu je moja majka kada mi kaže da sam budala – objasnila je Dukićeva.
Mimu su ove reči mnogo isprovocirale pa je na svoj način osula po Zorici.

Čitaj još  Razvodi i raskidi na estradi: Sve u službu popularnosti!

– Ti mi prijateljica, pa ti si me sinoć izbacila iz kreveta i rekla mi da sam gljivica. Pa kako možeš ti da kažeš da si mi prijatelj. Pljuješ i po svom salonu jer sam ti ja redovna mušterija – odgovorila joj je Mima.

izvor: EPK

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE