Nabijem HAPPY TV na kurac

Parovi: Zasluženo: Gastoz pobednik rijalitija, Jelena drugo mesto!

Nakon četiri meseca rijalitija, uz pomoć glasova brojnih gledalaca doneta je odluka o pobedniku.

Nakon skoro 4 meseca, rijaliti “Parovi” došao je do finalnog dela. Jedanaest učesnika se večeras nalazilo u kući i borili se za glavnu nagradu.

Međutim, jedno po jedno su izlazili iz kuće da bi kao superfinalisti ostali Zmaj, Jelena i Gastoz. Zmaj je odneo treću nagradu, dok je Jelena osvojila drugo mesto a Gastoz prvo!

 

Između Jelene i Gastoza je velika borba, ali odlukom vaših glasova, glavna nagrada u vrednosti od 40.000 evra otišla je u ruke Nenada Marinkovića – Gastoza.

U finalu su se našli: Tijana Ajfon, Maca Diskrecija, Saška Karan, Nenad Marinkovic Gastoz, Nataša Šavija, Ružica Veljković, Jovana Tomić Matora, Ilija Grahovac Zmaj, Toma Panters, Jelena Golubović, Aleksandar Požgaj.

Tokom prenosa uživo, gledaoci će uživati i u muzičkom programu u kom nastupaju Mira Škorić, Amar Gile, Halid Muslimović…

 

Nakon Gastozovog dolaska na biun Zmaj je skočio na Gastoza i oborio ga. Svi su pomislili da se tuku na bini. Obezbeđenje reagovalo kako bi sklonili Zmaja sa bine.

Gastoz je pobedu proslavio šampanjcem i pevajući pesmu “Ne može nam niko ništa”. Proslava se nastavlja na žurci u vili.

Nakon osmog preseka glasova, rijaliti šou je napustila Senada Nurkić Maca Diskrecija. Ona se našla na četvrtom mestu.

– Osećam se ekstra, ljudi su me podržali što je najbitnije. Nisam se obrukala, nisam obrukala Bosnu i Hercegovinu. Nikada nisam mislila da ću biti ovoliko slavna. Za svaku pohvalu je što nisam ispala među prvima – rekla je Maca i neprestano se zahvaljivala svim svojim glasačima.

 

– Sve što sam rekla o bananama, crncima, vibratorima, masažama i slično nisam lagala, samo sam istinu rekla. Momci to vole, tako da… – dodala je Senada kroz osmeh a onda otkrila i tajnu uspeha.

Čitaj još  Obelodanjena šokantna tajna Vesne Rivas

– Naučila sam da u životu moraš biti velika budala da bi uspeo.

Hepi televizija je odlučila da iznenadi četvrtu finalistkinju utešnom magradom.

– Zbog nezapamćene gledanosti, rejtinga i svega što smo uradili, Maco, dobijaš specijalnu nagradu od Hepi televizije u vrednosti od 10.000 evra. Sada možeš da pomogneš mami, da snimiš pesmu ili šta već – rekla je voditeljka što je Maci izazvalo suze.

Još jedna odluka produkcije je da svih 11 finalista zbog nezapamćene gledanosti ove televizije dobiju po 5.000 evra.

 

Rijaliti ‘Parovi’ trajao je nepuna četiri meseca, tačnije počeo je sa emitovanjem 08. marta. Kroz rijaliti je prošlo ukupno 45 takmičara. U nekoliko navrata, zbog nedoličnog ponašanja učesnika, RRA je morala da reaguje, pa je u jednom trenutku rijaliti dobio zabranu emitovanja u trajanju od 24 časa. Dvoje učesnika je diskvalifikovano – Hasan Dudić zbog batina koje je naneo Jeleni Golubović, a onda i Atina Ferari koja se neprimereno izražavala o tragično preminuloj devojčici Tijani Đurić.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Kurir