Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Zamalo izbegnuta tuča između ukućanki!

Šavija je u besu skočila na Ružicu da je bije, a kada je Matora istrčala umesto Veljkovićeve pred nju, ona je poludela i izdrala se na Ružičinu zaštitnicu.

Ružica Veljković i Nataša Šavija su na ratnoj nozi od samog susreta u rijalitiju „Parovi“, ali njihov odnos je kulminirao u noći između subote i nedelje, pa je izgledalo da će se poubijati.

Između ukućanki pale su teške reči, a kao i obično, Jovana Tomić Matora stala je u odbranu Veljkovićeve, želeći da se fizički obračuna sa Šavijom. I ko zna šta bi se desilo da Gastoz nije priskočio i razdvojio ih.

Sve je počelo tako što je Ružica prva provocirala Natašu.

– Ti si mala prostitutka, kurvica – izazivala je Veljkovićeva i nastavila:

– Kurvo, jebeš se za pare!

Šavija je u besu skočila na Ružicu da je bije, a kada je Matora istrčala umesto Veljkovićeve pred nju, ona je poludela i izdrala se na Ružičinu zaštitnicu:

– Matora, ti si raspala lezbijka i zaljubljena si u Ružicu, priznaj – siktala je Nataša, dok ju je Gastoz smirivao i odvlačio u stranu kako ne bi završila u izolaciji.

Nataša proklela Ružicu!

Ružica je Šaviju toliko izbacila iz takta da se u jednom momentu osvrnula i na celu njenu porodicu, kojoj je poželela smrt. Nataša je toliko izgubila kontrolu nad sobom od besa, pa je u jednom momentu izgovorila zastrašujuće reči:

Čitaj još  Parovi: Jelena Krunić se gušila u suzama (VIDEO)

– Želim da ti crkne mama, i cela porodica!

 

Ovo je dodatno razbesnelo Ružicu, a u njenu odbranu su stale Jovana Tomić Matora i Jelena Golubović. Ružica je kažnjena izolacijom na pola sata, a kada se vratila, izvinila se produkciji. Na Ružičinoj strani bila je i Jelena koja je poručila Nataši da treba da se izvini Ružici, ali ona to nije želela.

Nataša je kasnije plakala i poručila svojoj majci da se ne brine, da sve to što se dešava u rijalitiju nije vredno stresa i nervoze.

Kako je Nataša nekoliko puta ponovila istu kletvu, to je dodatno iznerviralo Ružicu, ali i Matoru.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK, Opera