Parovi: Voditeljka progovorila o učesnicima rijalitija!

Voditeljka “Parova” u poslednje vreme gotovo da spava na televiziji, a sve u cilju što boljeg programa i izveštavanja iz luksuzne vile.

Nema nijedan slobodan dan, ali, Bojani Ristivojević, koju javnost poznaje iz emisija „Poželi pesmu“ i „Provodadžija“, a godinama su se uz nju budili, jer je vodila Jutarnji program Happy televizije, sad je poptuno oduševila Srbiju – svojom novom ulogom.

Naime, kao voditeljka rijalitija „Parovi“, potpuno je oduševila javnost, pre svega svojim odsečnim stavom, ali i neverovatno atraktivnim izgledom.

Kako je došlo do toga da vi vodite „Parove“?
– Na Happy televiziji se mnogo radi. Pomažemo jedni drugima, dopunjujemo tuđe projekte, baš kao svoje. Rodila se ideja da ja vodim „Parove“ i to je bio pravi izazov za mene,jer se u toj ulozi ranije nikad nisam našla.

Kakvi su bili prvi utisci?
– Pomislila sam: kako se ovi ljudi dobro zabavljaju! Ne foliraju se, ne snebivaju, pričaju o svemu…

Činilo se, u jednom trenutku su preterali, izgubili kompas?
– Nikada oni ne gube kompas.Tačno znaju šta rade i upućeni su šta je rijaliti i šou program. Znaju šta se od njih očekuje i šta zabavlja gledaoce i tabloide. Gotovo svi su imali mnogo susreta sa medijima i znaju – šta se traži, da biste dobili bolji prostor u novinama, na portalu.

Da li ih produkcija malo instruira?
– Na ovom projektu radi stotinak ljudi. Tačno se zna ko šta radi i na šta se obraća pažnja. Glavni producent zabavno humorističkog programa naše televizije odlično koordinira svim kanalima. Učesnici se moraju instruirati samo u meri, da – ne preteraju.

Ipak, čini se, preteruju. Uvrede, seks?
– U zatvorenom prostoru, izolovani od najmilijih, prijatelja, emocije se, kažu stručnjaci,znatno pojačavaju i daleko su naglašenije. Tako da ja razumem njihove reakcije.

Čitaj još  Farma: Kristijan izabrao sluge za ovu nedelju!

Ali, sa vama su, ostvarili neverovatno dobru komunikaciju? Čim se oglasite, oni se utišaju, ma, kolika da je bila rasprava pre toga.
– Ja poštujem sve sagovornike i mislim da su oni to osetili. Pojedini olako komentarišu njihove profile, bez da se i udubljuju i njihove ličnosti, ponašanje, uzroke. A,oni su baš zbog toga što su takvi i odabrani da budu u rijalitiju. Kad malo bolje sagledate situaciju, videćete da se oni u vili samo dobro zabavljaju. Bez stega, bez maski i lažnog predstavljanja. To su što jesu. Jedni su manje, drugi više značajni srpskoj javnosti, ali su u takmičenju jednaki. I svi se bore za prvu nagradu.

Ko je vaš favorit?
– Ne bih se izjašnajvala, jer uvek imate obavezu kad izgovorite nečije ime.

Da li biste se okušali u realityju kao učesnik?
– Mislim da se bolje snalazim na ovom mestu gde sam. Ne zbog toga što nešto krijem, ali veliki je pritisak biti pod lupom kamere 24 sata. Baš iz tog razloga razumem svaki njihov potez.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Opera