jelena marjanovic - pronadjen ubica

Parovi: Vesna opet pominjala ubijenu pevačicu!

“Bila je dobrodušna i verovala je ljudima, što joj je prva greška”, rekla je pevačica.

Pevačica Vesna Rivas, koja se trenutno nalazi u rijaliti programu „Parovi“, tvrdi da je njenu koleginicu Jelenu Marjanović (33) iz „Granda“ ubio čovek koji ju je dobro poznavao i koji će uskoro biti uhapšen.

– Ubica je lep, negovan i sređen muškarac iz Jeleninog okruženja. U njegovoj porodici postoji uniformisano lice. Policija bi uskoro trebalo da ga uhapsi, iako im na prvi pogled on ne liči na zločinca. Njega je već policija već jednom privela, ali i pustila – tvrdi Vesna Rivas, dodajući da ubica ima brak iza sebe, ali nema decu.

Mada se dugo ustručavala da javno iznosi prognoze u vezi sa ubistvom pevačice Jelene Marjanović, Rivasova je još jednom ponovila ono u šta je kaže sigurna.

– Jelenu je ubio neko da bi naškodio njoj bliskoj osobi. Nije pevačica bila meta, već je bila najvažnija osobi koju je ubica pikirao. To je muškarac, iz njenog je okruženja, blizak je njenom suprugu. Ima veze sa muzikom i živi u Borči. Inače, Zoran Marjanović ima tri-četiri velika neprijatelja u svojoj blizini. Jedan je spreman da naškodi, i to zbog neke žene, koja je povod, ali ne i razlog. Ljudi koji su spremni na ovakvo nasilje, brutalni su, i u svojoj okolini – tvrdi Rivasova i dodaje da je Jelena bila dobra osoba, duša, i da je nosila neku energiju sa sobom.
– Bila je dobrodušna i verovala je ljudima, što joj je prva greška – rekla je pevačica.

Čitaj još  Parovi: Maca: Neću da se menjam, svi me vole ovakvu!

Jelena Marjanović nestala je 2. aprila ove godine, a dan kasnije nađena je mrtva u kanalu, u naselju Crvenka. Ubica joj je sa više od 20 udaraca palicom smrskao glavu. Policija nije našla ubicu.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

Facebook komentari

Leave a Reply