vendi ponovo na farmi

Parovi: Vendi žestoko isprozivala učesnike rijalitija!

Pevačica je poznata po svom žestokom jeziku, pa je tako oplela po učesnicima rijalitija “Parova”.

Mnogi su očekivali da folk pevačicu Vesnu Vukelić Vendi vide u vili rijalitiju “Parovi” i bilo je naznaka da će do toga doći, ali se temperamentna crnka na kraju ipak nije pojavila pred kamerama ovog skandaloznog šou programa.

Vendi je danas gostovala u emisiji “Upoznajte parove”, pa je pošteno oplela po Zmaju, Mimi Oro i Velimiru Miraniću, koji joj je posebno smetao zbog svog odnosa sa Zoricom Marković.

– Zorica Marković ima neke koji joj tu češkaju uši. Crnogorac, ne znam ni odakle je došao, pretpostavljam da neće ni smeti da se vrati u Crnu Goru jer će biti linčovan. Umesto da nam priča ovde o nekoj epskoj poeziji, o nekom junaštvu i čojštvu itd, on nam pokazuje kako se sa šifrom „vazelin“ duboko ulazi – govorila je Vendi, koja je takođe istakla da je Zorica uspela da obmane Jelenu Golubović.

Vendi je bila oštra i prema Zmaju od Šipova, pa mu je dala nadimak Poni, dok je za Mimi Oro rekla da je jedan običan mediokritet. Iako je imala nekoliko kritika na račun Tijane Ajfon, ipak je istakla da misli da je ona dobra devojka.

Čitaj još  Parovi: Maca žestoko ispljuvala ukućane! (VIDEO)

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Puls, www.FOLKOTEKA.org