Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Ukućanka otkrila kako produkcija namešta izbacivanja (VIDEO)

Iako se danima spekuliše kako je rijaliti ‘Parovi’ zapravo samo igra produkcije, a da glasanja i izbacivanja nisu realna, osvanuo je još jedan dokaz koji govori u prilog tome.

Kako se bliži finale najpopularnijeg rijalitija ‘Parovi’, takmičari su spremni na sve zarad osvajanja glavne nagrade. Ali, izgleda da je i produkcija sklona manipulacijama kako bi izvukla maksimum od gledalaca.

Naime, prvo je obelodanjen snimak u kojem Ružica razgovara sa Filipom i objašnjava mu da Jovana neće pobediti jer se dogovorila sa produkcijom, a da se trenutno ‘radi’ na pobedi Zmaja ili Mace. Nakon toga i Tijana Ajfon je ispričala u razgovoru sa Matorom kako je pogrešila što nije prihvatila honorar od 1.000 evra u zamenu za učešće u finalu.

U toku jučerašnjeg dana pojavio se snimak u kojem razgovaraju Ejmi, Saška i Nataša o izbacivanju. Ejmi je sasvim prostodušno do detelja objasnila kako je produkcija namestila Jasnino izbacivanje. Saška i Nataša su je prekorile da o tome ne sme da govori javno pa se tamnoputa manekenka ponadala da niko nije čuo šta je nekoliko trenutaka ranije otkrila.

Čitaj još  Nakon uzajamnih uvreda, ljuti neprijatelji nikad bliži!

Danima se spekuliše kako je rijaliti ‘Parovi’ zapravo samo igra produkcije, a da glasanja i izbacivanja nisu realna, osvanuo je još jedan dokaz koji govori u prilog tome.

Pogledajte snimak i uverite se u našu priču:

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org