Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Ukućanin pokazao koliko je licemeran (VIDEO)

Ukućanin nije delio oduševljenje sa nacijom svetskim šampionima u fudbalu, da bi odmah promenio mišljenje i dizao ih u nebesa.

Aleksandar Požgaj, bivši član SPS, koji učestvuje u rijalitiju ‘Parovi’, licemerno je prvo ispljuvao “orliće”, svetske šampione u fudbalu, da bi ih potom hvalio i čestitao im na ogromnom uspehu.

Naime, produkcija ‘Parova’ odlučila je da takmičarima u vili pusti doček svetskih šampiona ispred Skupštine grada Beograda, ali političar nije bio baš oduševljen.

– Baš me briga za orliće i za sve – rekao je Aleksandar, verovatno misleći da nisu u programu, ali je odmah posle snimka promenio mišljenje i pohvalio ih.

– Svaka čast, momci! Ja sam ponosan! U stvari, vi ste pokazala da ste stvarni pobednici. To je biti pravi pobednik, kada pobediš u stvarnom životu. Mi smo ovde svi zabavljači, mi se igramo. Ponos je biti u državi gde si prvak sveta u fudbalu. Ja sam se iskreno naježio, srce vam je veliko – rekao je Aleksandar, pravdajući svoju prvu reakciju time što je zatvoren u vili pa su emocije pojačane.

Čitaj još  Parovi: Zmaj pitao Macu kolika joj je tarifa?! (VIDEO)

Pogledajte njegovu promenu stavova:

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir Stars