udaje se gastozova devojka

Parovi: Udaje se bivša Gastozova devojka

“Znate kako, svadbu smo planirali za ovaj septembar, ali smo je odložili za sledeći, jer je imala problema u trudnoći i nije mogla da se u potpunosti preda svadbenim pripremama”, otkrio je budući suprug mlade pevačice.

Gorana Babić, bivša pevačica ženskog sastava „Đavolice“, u šestom je mesecu trudnoće, a dete čeka sa kolegom Markom Gačićem.

Bivša devojka prošlogodišnjeg pobednika rijalitija „Parovi“ Nenada Marinkovića Gastoza teško podnosi trudničke dane, što je uzrokovalo pomeranje njihove svadbe.

– Znate kako, svadbu smo planirali za ovaj septembar, ali smo je odložili za sledeći, jer je imala problema u trudnoći i nije mogla da se u potpunosti preda svadbenim pripremama a i sama svadba bio joj bila dosta naporna. Mogla bi da je izgura, ali bi joj bilo naporno, te smo odlučili da slavlje pomerimo za sledeću godinu – otkriva Gačić i objašnjava kakve je to probleme Gorana imala u prvim mesecima trudnoće.
– Nije mogla sve da jede, pa sam ja bio tu da joj ispunjavam želje. Ustanem usred noći i odem da joj kupim ono što želi. Međutim, sad je OK i više nije probirljiva – rekao je pevač.

Čitaj još  Farma: Ponovo verbalni okršaj na imanju (VIDEO)

Obzirom da je Gastoz svojevremeno bio bukvalno lud za njom, pitamo se kako će reagovati na ove vesti.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE