zeljko stojanovic zavrsio u bolnici

Parovi: Učesnik pobegao iz rijalitija pa otišao u provod!

Prisutni u prvi mah nisu bili sigurni da li je ovo još jedna njegova igra, jer je često u programu uživo govorio da želi da napusti šou.

Bivši učesnik rijalitija “Parovi” Željko Stojanović objavio je prvu fotografiju nakon bekstva iz vile ovog šoua.

On je juče otputovao u Pariz i tamo već večeras slavi život na slobodi i van rijalitija i to u društvu porodičnog prijatelja Saše Milojevića i ostalih koji su ga dočekali u francuskoj prestonici.

Inače, Željku je ponuđeno da vrati u rijaliti jer su “Parovi” izgubili brojne glasače zbog njegovog bekstva, ali je on to odbio, i njega više nećemo gledati u ovom šouu. Stojanoviću uskoro predstoji odmor u nekim toplijim krajevima, gde će pokušati da oporavi svoje narušeno zdravlje.

Da podsetimo, prilikom bekstva, on je povredio nogu, a zbog vremena provedenog u izolaciji, gde je samo u šortsu spavao na hladnom betonu, takođe je imao zdravstvenih problema, koje će u narednom periodu pokušati da sanira.

On je Tviteru napisao da je pobegao iz Parova u stilu serije “Prison Break”.

Željko Stojanović, odlučio je da napusti dalje takmičenje u šou programu „Parovi“, čime ostaje bez honorara koji je do sada zaradio.

Pored toga, produkcija Hepi televizije tužiće ga za nepoštovanje ugovora, i napuštanje vile mimo pravila, zbog čega će morati da plati kaznu od 20.000 evra.

Stojanović je, rekao da ne želi više da učestvuje u rijalitiju „Parovi“, nije raspoložen za nove igre, jer su se pojavili novi učesnici, pa je svojevoljno napustio vilu u kojoj je boravio mesecima i bio jedan od favorita.
– Ne igram više – poručio je Željko Stojanović, koji je odložio svoju bubicu u tajnoj sobi i napustio dalje takmičenje.

Čitaj još  Parovi: Seks između Atine Ferari i Marka Crnogorca?! (VIDEO)

Prisutni u prvi mah nisu bili sigurni da li je ovo još jedna njegova igra, jer je često u programu uživo govorio da želi da napusti šou, a onda se borio još vatrenije, ali pošto je izašao i nije se vraćao, bilo je jasno da je prekršio pravila.

– Istina je, Željko Stojanović je odustao od daljeg takmičenje za vrednu nagradu od 100.000 evra, ali je napuštanjem boravka u rijalitiju ostao i bez honorara, koji je zaradio – rečeno je u produkciji.

Prema podacima iz ugovora, koji su potpisali svi takmičari, njih mogu da izbace glasači svojim SMS porukama ili produkcija. Učesnici koji napuste dalji boravak u vili, mimo ovih pravila, ostaju bez zarađenog honorara, ali imaju obavezu i da plate kaznu od 20.000 evra.

izvor: EPK, www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE