Ne gledajte prevarante, Hepi televizija, Happy TV

Parovi: Učesnik izbačen zbog provociranja ukućanja!

Zbog stalnih provokacija i skidanja bubica kako se ne bi čule uvrede kojima se inicira fizički napad ubuduće će svi biti kažnjeni izbacivanjem.Uroš Ćertić je večeras diskvalifikovan iz rijalitija “Parovi” zbog provokacija je upućivao Zmaju od Šipova. Kaskader je danima provocirao Zmaja, a zbog toga njemu će biti oduzeto i 1.000 evra od honorara. Zmaj je takođe kažnjen novčano sa 500 evra, a završio je i u izolaciji.

– Zbog stalnih provokacija i skidanja bubica kako se ne bi čule uvrede kojima se inicira fizički napad ubuduće će svi biti kažnjeni izbacivanjem. To je stav produkcije. Uroš Ćertić je u izolaciji i biće izbačen po isteku izolacije od 24 časa. Skinuće mu se i od honorara 1.000 evra. Ovo je opomena svim ostalim učesnicima da ne vređaju i provociraju takmičare kod kojih bukvalno iniciraju fizički napad. Podsećamo, na ovom projektu radi oko 100 zaposlenih i prostor je pokriven sa više od 80 kamera tako da se sve vidi. Zmaj je kažnjen sa izolacijom i 500 evra od honorara – saopšteno je iz produkcije “Parova”.

Čitaj još  Farma: Kristijan objasnio zašto je pljunuo Tamaru!

Pored njih dvojice, kaznu su dobile i Jelena Golubović kao i Miljana Kulić zbog incidenta koji su izazvale kada je rediteljka počupala Kulićevu za kosu.

izvor: Kurir