ruzica veljkovic u sudu

Parovi: Učesnici Parova dan proveli u sudu!

Njih dvoje su poput slavuja pevali pred organima reda o svemu što se kobnog dana dogodilo.

Ružica Veljković i Marko Perović, rijaliti zvezde, juče su napustili „Parove“ kako bi pred tužiocem u Palati pravde dali iskaz o nasilju Hasana Dudića nad Jelenom Golubović, koje se dogodilo u prethodnoj sezoni ovog rijalitja.

Kako saznajemo, njih dvoje su poput slavuja pevali pred organima reda o svemu što se kobnog dana dogodilo.

Pevač i bivša modelsica su pred Palatu stigli oko podne u pratnji obezbeđenja iz „Hepi“ produkcije koje se bunilo zato što je foto-reporter slikao njihove učesnike kao da čuva princa Čarlsa i Kejt. Nakon što ih je otpratio u sudnicu zamenika tužioca Trećeg osnovnog tužilaštva, Ružica i Marko su skoro dva sata proveli u davanju izjave.

marko perovic u sudu

– S obzirom na to da se na snimku incidenta u kojem je Hasan udario pesnicom Jelenu Golubović i šutirao je vide Ružica i Marko, oni se smatraju glavnim svedocima u ovom slučaju. Njih dvoje su na saslušanju potvrdili da su bili svedoci napada. Veljkovićeva je rekla da se uplašila kada je Hasan krenuo na Jelenu i udario je. Oboje su istakli da je sukob izbio jer je Jelena provocirala Dudića, nakon čega ju je on udarao – kaže izvor blizak organima reda.

Čitaj još  Parovi: Toma otkrio: Cakana je propala pevačica!

Ružica i Marko su oko 14 časova napustili Palatu pravde u trku kako ne bi dali izjave za medije, ali je Veljkovićeva ipak po ulasku u auto veselo mahala i slala poljupce.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

izvor: Alo