aleksandar kapris i ava karabatic

Parovi: Učesnica rijalitija krije mobilni telefon?!

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija učesnice u tajnoj sobi, što je dovelo do sumnje da starleta ima mobilni telefon.

Naime, na društvenim mrežama pojavila se fotografija Ave Karabatić iz Tajne sobe luksuzne vile ‘Parovi’. Na fotografiji može lako da se primeti da je u pitanju selfi, dok se u pozadini vide i ljudi koji nisu učesnici šou programa.

Avina prijateljica koja, kako piše na jednom od statusa, vodi njen Fejsbuk profil od kako je starleta u ‘Parovima’, tvrdi da nije tačno da je Karabatićeva na posebnom tretmanu. Iako se spekulisalo da je Ava imala posebne želje pred ulazak, ona kaže da da je starleta čak i oštećena.

avin status fejsbuk

Avina prijateljica otkrila je još jednu tajnu produkcije, a to je činjenica da svi učesnici jednom nedeljno imaju telefonski poziv i mogu da čuju svoje najbliže. Takođe, tvrdi da je fotografije napravio njen frizer i da Ava nema mobilni teleon.

Čitaj još  Farma: Vendi pokušava da posvađa farmere!

Pogledajte Avin selfi, kao i poruku njene prijateljice, odnosno status na njenom Fejsbuk profilu, pa procenite sami šta je istina.

izvor: Svetplus, www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte PAROVE na sajtu FARMA6.ORG