Parovi: Učesnica priznala ono što svi prećutkuju!

Učesnica rijalitija “Parovi” rekla je ono što svi misle, ali niko neće da prizna.

Ekrem Jevrić, Ava Karabatić, Miki Đuričić, Zorica Marković, Ružica Veljković, Gastoz, Marko Perović, Jovana Tomić Matora… Manje ili više, svima im je “zanimanje” postalo “učesnik rijalitija”. Sele se iz jednog u drugi, spremni su na sve da bi uzeli pomalo od obećanog honorara. Iako povremeno neko od njih izgovori omiljenu besmislenu frazu “došao sam da pokažem ko sam ja”, rečenica koju je izgovorila Jovana Tomić Matora, učesnica rijatija “Parovi”, najpreciznije opisuje agregatno stanje „učesnika rijalitija”.

– Mi smo blejači, došli smo da prezimimo ovde – rekla je, a zatim potvrdila i poznatu činjenicu da je učestvovanje u rijalitiju postao i posao u koji mora da se uloži da bi se isplatio.

– Pojedini, poput Edina Idrizovića, koji je već drugi put prvi na tabeli po broju glasova, pripremili su se. Njemu pomaže majka, ima armiju glasača, vidi se da se ovde troši ozbiljna lova – rekla je otvoreno Jovana Tomić.

Za razliku od početnika, koji moraju da organizuju glasače, oni iskusniji u boravku po rijalitijima dovoljno je samo da povremeno nekog udare, poliju ili izvređaju na mrtvo ime. A takvih je – najviše.

Stan i hrana sigurni

Mnogi stanovnici rijalitija, poput Mikija Đuričića, više ne umeju da funkcionišu “na slobodi”, a ispred kamera se slobodno tuku, pljuju, dok je vređanje postalo uobičajen način razgovora pred kamerama. Nekima je rijaliti posao, pa se dešava da traže i odmor, kao što je slučaj sa Zmajem od Šipova. Da je sve to počelo da liči na zloupotrebu ljudi sa margine, cinično priznaje i Milomir Marić, glavni urednik TV „Hepi“, koji je za “Blic” bez trunke blama nedavno rekao da su “Parovi” “jedini siguran stan i hrana u Srbiji, a učesnicima uplaćujem penziono i socijalno osiguranje”.

Čitaj još  Parovi: Šta će reći Gastoz kad vidi ovu fotku?

izvor: Blic, www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE