vesna rivas scenografija

Parovi: Učesnica optužena za tešku krađu!

Advokat Nenad Janković tvrdi da je njegov klijent učesnici „Parova“ za scenografiju njene emisije pozajmio robu u vrednosti od 6.500 evra, koju ona odbija da vrati.

Učesnica „Parova“ Vesna Rivas mogla bi da završi iza rešetaka posle rijalitija jer je tužena za prevaru.

Ona je, kako tvrdi advokat Nenad Janković, od njegovog klijenta Dragiše Simića, predsednika udruženja za negovanje tradicije i običija „Prela i posela“, otuđila ćilime, tarabe i narodne nošnje da bi ukrasila televizijski studio u kom je snimala svoju emisiju. On ju je tužio jer sve to odbija da vrati.

– Vesna je uzela robu u vrednosti od 6.500 evra još pre pre dve godine, a od aprila 2014. traje pokušaj mog klijenta Dragiše Simića da ih povrati. Uzela je narodne nošnje, ćilime, stolove i druge stvari koje su stare više od jednog veka. Kada joj je moj klijent rekao da će doći po stvari, ona mu se više nije javljala. Promenila je i broj telefona. Na televiziji Duga, gde je radila, rekli su nam da je Vesna stvari prodala – kaže Janković.

Branilac Dragiše Simića napominje da je protiv Vesne podneo krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Mionici za delo prevare, zašta je zaprećena kazna zatvora od jedne do tri godine.

Čitaj još  Parovi: Šta kaže astrologija - Ko ima najveće šanse za pobedu?!

– Nemamo pravu adresu Vesne Rivas. Tužilaštvo će poziv za saslušanje verovatno uručiti na Hepi TV, gde ona učestvuje u rijalitiju. Imamo priznanice i reverse – zaključuje Janković.

Petar Pajić, sin Vesne Rivas, demantuje da je njegova majka prisvojila tuđu imovinu.

– Čovek je dao stvari da bi reklamirao svoju firmu u emisiji moje majke. Kada je Vesna promenila scenografiju, on je zapretio tužbom. Stvari nisu prodate – kaže Petar Pajić.

izvor: Kurir

Uživo gledajte PAROVE na sajtu FARMA6.ORG