Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Tijana: Dok smo bile u vezi, Ružica me je tukla kao nju Aki!

Ono što je posebno sve šokiralo je Tijanina ispovest, a tiče se njene i Ružičine veze.

Tijana Ajfon i Ružica Veljković veoma su tajnovite po pitanju svog poznanstva, a razlog je to što su pre ulaska u rijaliti bile u emotivnoj vezi.

Kako izvor navodi, njih dve su se upoznale preko zajedničkih prijatelja i njihova veza trajala je četiri-pet meseci. U prilog pomenutim informacijama ide i svađa u vili “Parova“, koja se dogodila pre dva dana.

Naime, takmičari su počeli da zapitkuju Tijanu i Ružicu odakle se znaju, koliko se dugo znaju i šta je po sredi njihovog odnosa, koji je već svima postao sumnjičav. One su izbegavale da daju odgovor, sve dok jedan od takmičara nije pitao manekenku da li su ona i Ružica bile u vezi. Tijana je krenula da izusti odgovor, međutim, Ružica je žustro prekinula, rekavši:

– Nemoj da pričaš o tome, nikako ne odgovaraj na pitanja u vezi sa tom temom – uznemireno joj je poručila Ružica, a Tijana je odmah ućutala.

Ono što je posebno sve šokiralo je Tijanina ispovest za beogradski nedeljnik, a tiče se njene i Ružičine veze:

– Sa Ružicom sam bila pet meseci u vezi. Ona je bolesno ljubomorna! Tukla me je kad god joj nije bilo po volji. Gora je od Akija!

Podsećamo, kada je Tijana Ajfon ušla u rijaliti, netrpeljivost i tenzija između nje i Ružice bila je vidljiva od prvog trenutka. Nekoliko dana nakon Tijaninog ulaska, ušle su u veliku raspravu i pale su teške reči. Ružica je tvrdila da zna razne stvari o Tijani i o tome kako je gradila karijeru u modelingu, dok je manekenka uzvratila istom merom i rekla da odlično zna ko je finansirao Ružičin novi singl, ali su obe detalje zadržale za sebe.

Čitaj još  Parovi: Bivši dečko o Mimi Oro: Cela Jagodina je znala da me vara!

Nakon toga, odjeknula je vest da su njih dve imale seks u kupatilu, a prilikom uključenja uživo Tijana je rekla:

– Srećo, neka ljudi znaju šta si radila u WC-u. Pokaži kolena. Podigla si mi suknju i klekla, a ja sam raširila noge i ti si lizala – obratila se Tijana bivšoj modelsici, a da pikanterijama kraja nema, govori i to što je Ružica to potvrdila.

Ružica je u dvorištu vile rekla Matoroj i Jeleni da su jednom imale seks, ali da će detalje sačuvati za uključenje uživo u vilu „Parova“.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK, www.FOLKOTEKA.org