tijana ajfon i bulatova zena

Starleta otkrila da je progoni žena bivšeg dečka!

Cela situacija bila je vrlo zanimljiva. Na istom splavu su se našle bivša devojka i sadašnja supruga i celu noć su se odmeravale i pokušavale da se ne sretnu.

Starleta Tijana Ajfon otkrila je celoj Srbiji da je imala dugogodišnju vezu sa pevačem Markom Bulatom, kao i da je ne zanima što se oženio, i da je to neće sprečiti da ponovo ima seks sa njim. Pre dva dana je, međutim, došla u situaciju da se po prvi put u životu sretne sa Marijom Bulat. Naime, njih dve su se u petak uveče srele u toaletu jednog prestoničkog splava, kada je pevačeva supruga prišla rijaliti zvezdi i nakon predstavljanja joj tražila da se slikaju, a kasnije se veče pretvorilo u pakao.

– Cela situacija bila je vrlo zanimljiva. Na istom splavu su se našle Tijana i Marija i celu noć su se odmeravale i pokušavale da se ne sretnu. Ali, igrom slučaja naletele su jedna na drugu u toaletu. Marija je prišla Tijani i nakon predstavljanja je zamolila da se slikaju, što je Tijana prihvatila – priča izvor koji se našao na licu mesta i nastavlja:

tijana polugola

– Nakon selfija, Marija je počela da napada Tijanu zašto je u rijalitiju “Parovi” spominjala njenog muža i kako ima smelosti da izjavi da će ponovo sa njim voditi ljubav. Ajfonka je u prvi mah bila zbunjena, dok je Bulatova žena gorela od ljubomore. Međutim, kada je Tijana shvatila da je u toaletu splava napravljen cirkus i da ih svi gledaju, zamolila je Mariju da je pozove sutradan ako ima neki problem jer nije ni mesto ni vreme da pričaju o tim stvarima – završava izvor.

Čitaj još  Parovi: Jedan ukućanin izbačen iz rijalitija!

Pozvali smo starletu da iz prve ruke čujemo utiske upoznavanja i ona se prvo začudila odakle nam fotografija, a onda rešila da ispriča kako je žena bivšeg momka napala.

– Normalno sam izašla sa društvom u noćni provod i ni u jednom trenutku nisam očekivala da će me ta žena napasti iz čista mira. Prvo je htela da se slikamo, što sam i uradila. Ispala sam ljubazna, da bi ona kasnije počela da me proziva za moje izjave u medijima. Jedno je očigledno, ništa što sam rekla nije bilo lažno. A to što Bulat to ne može njoj da objasni, to je već njihov problem. Ono što je važno jeste da gospođa prestane da me progoni – objasnila je Tijana.

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Alo