ava karabatic provaljena

Parovi: Starleta lagala u rijalitiju, odao je poligraf!

Detektor laži pokazao da je Karabatićeva od svog profesora italijanskog jezika iznudila novac i da je zaljubljena u cimera iz rijalitija.

Ava Karabatić je u rijalitiju „Parovi“ pala na poligrafu! Detektor laži je pokazao da je hrvatska starleta iznudila novac od profesora koji joj je predavao italijanski jezik, kao i da je zaljubljena u menadžera Marka Perovića.

U želji da dokaže da o njoj godinama kruže neistine u javnosti, Ava je pristala da na poligrafu odgovara na pitanja, ali se to po nju završilo neslavno! Prvo pitanje na kom je starleta pala bilo je da li je zaljubljena u cimera iz rijalitija – Marka. Iako je odlučno odgovorila da nije, poligraf je pokazao da je to laž. Kada su ostali takmičari čuli da Ava gaji osećanja prema Marku, počeli su da dobacuju kako su znali za to, dok je Dalila Moreno poručila starleti da nije u redu što sumnja u tačnost poligrafa.

– Nisam zaljubljena u Marka, nemojte me ubeđivati u nešto što nije istina! Ti, glupačo, prestani da me provociraš! Zaljubljena sam u jednog drugog čoveka i to svi znaju, a to svakako nije Marko. Valjda ja znam šta osećam – vikala je Ava.

Voditeljka je zatim otkrila Karabatićevoj da nije samo jednom slagala – poligraf je njen odgovor da nije učestvovala u ucenjivanju profesora takođe prepoznao kao lažan.

Čitaj još  Parovi: Učesnica dobila šamar za stolom (VIDEO)

– Meni je važno da sam oslobođena svih optužbi na sudu i da znam šta je prava istina. Pitanje je bilo „da li si ucenjivala profesora“ i ja sam rekla „ne“, a onda sam objasnila kako je zaista bilo – rekla je Ava.

Podsetimo, hrvatska starleta, njen tadašnji dečko Špiro Miličić i njena majka Sanja privedeni su 2009. zbog sumnje da su iznudili 9.000 evra od Živka Nižića, koji je Karabatićevoj predavao italijanski jezik na fakultetu u Zadru. Ava i njena majka su zatim oslobođene optužbi, jer je njen dečko preuzeo krivicu na sebe i on je osuđen na dve godine zatvora.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply