miljana kulic izbacena

Parovi: Šok u vili zbog novog izbacivanja (VIDEO)

Njen odlazak iz vile Parova najteže je pao Ružici Veljković koja nije mogla da da zaustavi suze, ali je primetno bilo da je i ostalim takmičarima teško palo.

Sinoć je u rijalitiju Parovi održano izbacivanje, a kuću je, na veliko iznenađenje, napustila jedna od najpopularnijih učesnica.

U pitanju je Miljana Kulić. Ona je bila u duelu sa Anamarijom Džambasov, međutim Nišlijka je pozvala svoje glasače da ne glasaju za nju jer, kako kaže, vreme je da ide kući.

Njen odlazak iz vile Parova najteže je pao Ružici Veljković koja nije mogla da da zaustavi suze, ali je primetno bilo da je i ostalim takmičarima teško palo što Miljana odlazi, bez obzira na to da li su bili u dobrim odnosima sa njom ili ne. Ono što je svakako činjenica jeste da je Miljana obeležila ovu sezonu Parova.
Prvo mesto na tabeli sa glasovima zauzela je Slađana Petrušić koja je dobila 36,8% glasova, odmah posle nje našla se Anđela Lakićević sa 30,00% gledalaca, treće mesto zauzeo je Vladimir Tomović koji je imao 15,3% glasova publike, posle njega na tabeli svrstala se Anamarija Džambasov koja je osvojila 12,3% gledalaca i poslednje mesto zauzela je Miljana Kulić koju je publika poslušala i dala joj samo 5,2% glasova. Slađana i Vladimir su prekjuče diskvalifikovani.

Čitaj još  Ponovo šestoro takmičara nominovano

Pogledajte momenat izbacivanja:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Svetplus

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE