sladja petrusic zamalo dobila batine

Parovi: Slađa zamalo dobila batine za stolom (VIDEO)

Iako smo se za ovih nekoliko meseci nagledali i svađa, i tuča, i naslušali ružnih reči, učesnicima rijalitija izgleda da takvo ponašanje nije dosadilo.

Tokom sinoćnjih nominacija u rijalitiju “Parovi” bilo je veoma burno za stolom. Ako ste pomislili da jedan dan u luksuznoj vili može proći bez incidenta, grdno ste se prevarili.

Slađa Petrušić, jedna od najomraženijih takmičarki u vili, dobila je reč. Slađa je pričala o Moreni Marjanović i njihovim zajedničkim poznastvima. U jednom trenutku, pomenut je bio i Milan Popović, bivši Severinin suprug, ali i Slađin ljubavnik. Iako je Milan demantovao te informacije u medijima, Slađa je ostala pri stavu da i te kako dobro poznaje pomenutog.
Ono što je dovelo do incidenta koji je za dlaku izbegnut je Slađina priča kako je i Morena bila u bliskom odnosu sa Milanom. Po njenoj priči, jedne večeri dok je Morena bila kod njega u kući, nepoznati napadači su zapucali na kuću, što je Morenu dovelo do nervnog sloma. U tom trenutku, Morena je skočila i krenula ka Slađi, ali u tome ju je sprečila Matora.

Čitaj još  Parovi: Učesnici više ne mogu da izdrže, svi bi da izađu!

Kao što je i bilo očekivano, Morena je istog trenutka poslata u izolaciju.

Pogledajte šta se tačno sinoć dogodilo:

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE