Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Šestoro ukućana nominovano ove nedelje!

Iako smo juče imali prilike da gledamo vanredno izbacivanje, večeras su održane redovne nominacije.

Kao i svakog petka kada se održavaju nominacije u rijalitiju ‘Parovi’, i večeras je bilo prilično zanimljivo. Osim ukućana koji se dosledno svađaju, nije bilo nekih posebnih iznenađenja za stolom.

Ono što je obeležilo veče je nadmurdivanje Zmaja i Jovana koji su uz imitaciju guslanja sastavljali stihove jedan protiv drugog. Najveći aplauz je na kraju dobio Zmaj koji, mora se priznati, odlično izvodi ‘fristajl’ na njegov način.

Što se samih nominacija tiče, od strane publike sa najvećim procentom glasova, nominovan je Gastoz. On nije bio posebno iznenađen, obzirom da mu je ovo šesti put da je predložen za izbacivanje.

Od strane ukućana najviše glasova je imala Angela Zmajica. Osnovni razlog onih koji su je nominovali je loša komunikacija sa njom.

Što se produkcije tiče, ukućani su očekivali veći broj nominovanih, obzirom da se prošle nedelje čak njih desetoro nadmetalo za opstanak u rijalitiju. Ove nedelje produkcija je nominovala Veljka, Maju, Ejmi i Jovana, kome ova nominacija uopšte nije lako pala.

Čitaj još  Maldivi: Učesnici besni zbog Parova!

Ono u čemu su svi bili složni je broj trenutnih takmičara u vili, te većina njih smatra da je vreme za ozbiljno izbacivanje. A za dva dana saznaćemo koliko će ukućana napustiti luksuznu vilu u Zemunu.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org