Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Ružica priznala: Namerno sam pila dok sam bila trudna!

Kada se pre nekoliko dana ponovo povela priča o trudnoći jedne od učesnica rijalitija, niko nije očekivao kakva se priča krije iza toga.

Bivša članica grupe Models i učesnica rijalitija ‘Parovi’, Ružica Veljković, iza sebe ima burnu prošlost. Osim što je istupila u javnost kao žrtva nasilja, gde je mesecima trpela fizičko maltretiranje od strane bivšeg dečka i pevača Andrije Aki Markovića, Ružica je doživela još jednu traumu.

 

Naime, tokom večerašnjih nominacija, što zbog već ustaljene negativne energije koja vlada u kući, što zbog tenzije od samih nominacija, tek dogodilo se nešto neočekivano što je potreslo sve ukućane. Sve je počelo svađom i prozivkama između Ruzice i novog ukućanina Jovana. Modelsica je njega prvo prozivala zbog ponašanja, obrazlažući njegovo poreklo (Topola), da bi on njoj uzvratio uvredama na račun njenog opijanja u kući.

Ružica je najpre objasnila zbog čega se više ne druži sa Jovanom, kako je rekla, jer je Jovana agresivna, a poslednji incident se dogodio u sredu kada joj je pijana Jovana udarila šamar. Razlog za prekid prijateljstva je agresija koju je i ranije proživljavala od Akija. Tu se u svađu uključila i Jelena koja se pridružila Jovanu i nastavila da proziva Ružicu za njeno ponašanje kada popije, i dodala da smatra da je alkoholičarka.

 

Veljkovićeva više nije mogla da izdrži i počela je nekontrolisano da plače.

– Kravo jedna, ne znaš šta sam proživela i zbog čega pijem. Bila sam trudna, znala sam da to dete neće moći da raste u takvoj vezi kakvu smo ja i Aki imali, morala sam da abortiram. Svesno sam pila dok sam bila trudna, znala sam da to neće uspeti. Pakao sam proživljavala i nisam htela da tako dete raste – vikala je Ružica, objašnjavajući Jeleni kako je zapravo uopšte ne poznaje.

Čitaj još  Parovi: Atina ponovo optužila Jelenu da sve glumi! (VIDEO)

– Ali ti namerno pila dok si bila trudna! Ti si alkoholičarka! Izgovor zlata vredi! – nastavljala je Jelena dok se Ružica gušila u suzama.

 

– Sram te bilo, kad tako možeš da pričaš! I dan danas kad odem u crkvu zapalim jednu sveću više i za to nerođeno dete! I uvek ću piti, i ako treba i drogiraću se, sve dok ne prođe ovaj osećaj koji imam, dok ne prestane da boli – rekla je slomljena Ružica.

Svi ukućani su bili na strani Ružice, dok je Gastoz čak zaradio izolaciju jer je kritikovao potez produkcije da se tako olako pređe preko ovako teške nečije priče.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org