Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Ružica posle seksa: Bilo me je sramota!

Bivša modelsica je rekla da joj je bilo neprijatno i da je imala tremu jer su ostali ukućani bili oko njih i gledali ih.

Ružica i Filip, koji su pred kamerama, bez pokrivača, vodili ljubav, dok su ostali ukućani aplaudirali, otkrili su da se nisu nimalo prijatno osećali.

Bivša modelsica je rekla da joj je bilo neprijatno i da je imala tremu jer su ostali ukućani bili oko njih i gledali ih.

Maca je preksinoć imala najbolji pregled situacije jer se seks dešavao do nje. Ona je rekla da joj je žao što seks nije duže trajao.

– Malo mi je falilo i ja da svršim! – rekla je Maca.

Ružica Veljković je rekla da nema nameru da se uda za Filipa nakon rijalitija i da je ne zanima šta će Filipov otac reći po pitanju njihove veze niti ima tremu zbog njegovog prisustva u studiju.

 

U emisiji “Upoznajte parove” gostovao otac Filipa Đukića i čitava priča se vrtela oko seksa koji se prethodne noći desio između njegovog sina i atraktivne Ružice Veljković.

Filipov otac je istakao da nema ništa protiv, da su oni mladi, ali je takođe istakao i da veruje da je Ružica kandidat za pobedu.

– Mislim da niko nema šanse pored Amazonke – zaključio je Filipov otac.

Čitaj još  Snajke: Besna učesnica histerisala po kući (VIDEO)

Voditeljka je nakon njegovih reči pitala Ružicu da li ima tremu.

– Ma kakva trema… Zašto bih imala tremu što mu je tu otac, pa ne udajem se – rekla je Ružica uz osmeh!

Podsetite se njihovog seksa pred kamerama, bez pokrivača!

Zmaj u izolaciji 48 sati!

Zmaj je proveo u izolaciji prvo sat vremena, kasnije je opet poslat u izolaciju i tamo će provesti ukupno 48 sati i to zbog svog ponašanja.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply