ruzica veljkovic o gastozu i zorici

Parovi: Ružica otkrila istinu o Gastozu i Zorici

“Zorica ne može da me podnese jer sam mlađa, pametnija i mnogo lepša od nje! Zna ona vrlo dobro da bi Gastoz bio sa mnom!”, rekla je voditeljka.

Ružica Veljković postala je prava zavodnica! Posle Filipa Đukića koji je ludeo za njom a sada tvrdi da ga ona uopšte ne zanima i da se kaje što je bio sa njom, u tu priču upisao se i Nenad Marinković Gastoz.

Naime, novopečena voditeljka otkrila je da je Filip i dalje proganja i da joj često dolazi na vrata a da je Gastoz lud za njom uprkos njegovoj vezi sa Zoricom.

– Zorica ne može da me podnese jer sam mlađa, pametnija i mnogo lepša od nje! Zna ona vrlo dobro da bi Gastoz bio sa mnom! Ma samo da sam ga noć pre njihovog odlaska u Pariz cimnula, ja bih bila tamo sa njim, a Zorica bi prala masne kose ženama u salonu – priča Ružica i dodaje:
– Žao mi je Zorice! Stalno je u strahu, jasno joj je da samo jednim potezom mogu da ga vratim, a inače pouzdano znam sve šta se dešava kod njih, kao i za svađu pre polaska u Pariz! Pa oni nisu čak ni otišli zajedno, tek su se nakon dva dana sreli. I Nenadova mama, tetka Goca me baš voli! Rekla mi je da me više voli od Zorice! Bilo mi je malo žao tada jer se videlo da žena navija da nas dvoje budemo zajedno. Sa mnom se ne bi tukao kao sa Zoricom, ona ga izluđuje – zaključila je Veljkovićeva.

Čitaj još  Dalila priznala ko je najbolji u krevetu

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE