ruzica veljkovic ponovo kaznjena

Parovi: Ružica ostavila bez teksta ukućane!

Ona je objasnila da se ni sa kim ne svađa i da ne želi da se takmiči sa ljudima u vili.

Ružica Veljković, koja se našla u ljubavnom trouglu pošto se Zorica Dukić vratila u luksuznu vilu, a Nenad Marinković Gastoz je ostavio, rešila je da se više ne takmiči.

Ona se tokom celog rijalitija družila sa Vesnom Rivas, mada su se i nekada sporečkale, ali uglavnom su te svađice bile kratkotrajne. Međutim, kada se Ružica smuvala sa Nenadom, Vesna joj je okrenula leđa, a kada je Marinković ostavio Veljkovićevu, Vesna je pokušala da se izmiri sa njom, ali nije uspela.

Ružica je iznela svoje mišljenje o Vesni, kao i da li će se pomiriti, s obzirom na to da je Vesna na njenoj strani.

– Vesna je dobra žena, ali više ni ona sama ne zna šta hoće. Lajala je za mnom, ja sam se povukla, ne želim da se družim sa ljudima koji su jedan dan dobri sa mnom, drugi me ogovaraju, treći me izbegavaju i to je to. Neka sama vodi svoje bitke, ja mogu sama kroz ceo rijaliti kao što sam i do sada. Kad izađemo videćemo ko je koga izdao, ja nju nisam i gledaoci to znaju. Ona se klela u Petra i prošli put da se neće pomiriti sa mnom, pa jesmo. Tako je i sada rekla, ali ja se sada ne bih pomirila sa njom zbog svega što je pričala o meni – rekla je odlučno Ružica Veljković.
Ona je objasnila da se ni sa kim ne svađa i da ne želi da se takmiči sa ljudima u vili.

Čitaj još  Farma: Stanija sa Milošem provodi noć u hotelu!

– Ljudi osećaju da se bliži finale, pa me samo napadaju. Ja da sam imala taktiku, sve bih ih nadmašila, međutim ja se samo branim. Izgleda da u meni vide veliku konkurenciju – istakla je ona.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

Facebook komentari

Leave a Reply