Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Ružica i Nataša kažnjene zbog skandala u vili!

Starleta su se sinoć sukobile i gađale su se jastucima i keksom dok je trajala žurka.

Kraj rijalitija ‘Parovi’ se bliži kraju pa su tako i strasti i želje za pobedom sve veći. Nataša Šavija je otišla i korak dalje pa je pošto je nominovana obećala svima da će oralno zadovoljiti sve koji budu glasali za nju.

Ali nije na tome stala, ponudila je i piće, ali ne može da smiri svoje strasti i netrpeljivost prema drugim takmičarkama.

Nataša se sinoć sukobila sa Ružicom i Tijanom i gađale su se jastucima i keksom. Sukob je pretio da postane nasilniji, pa je Gastoz reagovao i izgurao je Natašu napolje, a Jovana je sklonila Ružicu.

 

– Mene ovde maltretiraju, a ja sam izbačena – rekla je Nataša i više puta psovala produkciju od koje je dobila poziv da dođe u tajnu sobu.

Šavija je kasnije vređala i Gastoza zbog svega. Nataša je izbačena napolje, a Ružica je izgleda završila u izolaciji jer nakon emisije “Poželi pesmu” više nije bila sa ostalim ukućanima.

Kako je kasnije rekla, osim novčane kazne, Nataša je kažnjena i direktnom nominacijom.

Tijana poručila Nataši pesmu sa porukom!

Tijana Ajfon je poslednjih dana na ratnoj nozi sa Natašom Šavijom, a u tome je svesrdno podržavaju Ružica Veljković i Mimi Oro.

Čitaj još  Parovi: Izbačeni učesnici se vraćaju u rijaliti (VIDEO)

Prethodne noći je u emisiji “Poželi pesmu” Tijana pronašla način da ponizi Šaviju.

– A sada pesma za moju “najbolju” drugaricu u kući… “Kraljica trotoara” – rekla je ironično Tijana, dok su Mimi i Ružica aplaudirale.

Natašu ova prozivka nije iznervirala, pa se veselila uz naručenu pesmu, a onda je zaključila:

– One su moji fanovi, njih tri! Pogledajte kako su se tamo urotile, pa mi i pesme naručuju. Počastvovana sam – rekla je kroz osmeh Nataša.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK, Opera, www.FOLKOTEKA.org