Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Rodila se nova ljubav na samom kraju rijalitija!

Iako je ostalo manje od 24 sata do završetka rijalitija, izgleda da pojedini ukućani ne mare puno za to.

Večeras smo imali priliku da gledamo poslednje regularno izbacivanje u okviru rijalitija ‘Parovi’. Sutra od 20h na Hepi televiziji počinje veliko finale rijalitija koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. Iako je ostalo manje od 24 sata do završetka rijalitija, izgleda da pojedini ukućani ne mare puno za to.

Naime, već danima unazad Aleksandar i Nataša, kao sugrađani, jedno drugo su obično nominovali za izbacivanje, uvek uz poneki šaljivi komentar i naglašavanje da se ni jedno od njih ne ljuti zbog nominacije. No, niko nije mogao da pretpostavi da će se njihov drugarski odnos pretvoriti u nešto više.

Večeras se za stolom ponovo povela priča o parovima i muvanjima u ‘Parovima’, pa su na red došli i Nataša i Aleksandar. Nataša već neko vreme nije u ‘vezi’ sa Gastozom, a Aleksandar je obelodanio pre nekoliko dana da ga je ostavila devojka. Krenule su šale i komentari na njihov račun, a najglasniji po tom pitanju je bio Toma Panters koji je sasvim siguran da će se Aleksandar i Nataša vratiti istim kolima u Novi Sad nakon završetka rijalitija.

Aleksandar kao i obično nije puno pričao na ovu temu, ali je decidno odgovorio da se u rijalitiju sigurno ništa neće dogoditi, čime je ostavio prostor za nagađanja da je sve moguće kada izađu napolje.

Čitaj još  Parovi: Bivši učesnik doživeo infarkt!

Ono što je posebno zanimljivo, kada se završio oficijelni deo večeri za stolom, ukućani su prešli u dvorište gde ih je sačekao poštar i gosti iz Rubina. U jednom trenutku, iako su svi bili raspoloženi jer su svesni da se bliži kraj, Aleksandar i Nataša su se zagrlili i on je čak poljubio u vrat.

Obzirom da ćemo sutra saznati ko je pobednik ‘Parova’, sada je sasvim izvesno da su učesnici spremni baš na sve, ne bi li osvojili jedno od prva tri mesta.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org